Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Πλακώθηκε στα ανέκδοτα για να τους διασκεδάσει ο Αυγενάκης.




Συνάντηση οργάνωσης και προετοιμασίας με τους ετεροδημότες εκλογείς του Ν. Ηρακλείου, πραγματοποίησε σήμερα, ο νυν Γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης στα γραφεία της ΝΔ στο Μοσχάτο.
Όπως τόνισε ο νυν Γραμματέας της ΝΔ: «Το μήνυμα της επανεκκίνησης θα δοθεί από την Κρήτη. Είμαστε έτοιμοι! Αξίζουμε καλύτερα! Η Ελλάδα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ «φεύγει» και η Ελλάδα της πραγματικής ελπίδας «έρχεται»! Η Κρήτη έχει ανάγκη αυτή την επανεκκίνηση με την πρωτιά της ΝΔ και όλοι εσείς είστε μια πολύ σημαντική ομάδα που θα συνδράμει για την κατάκτηση αυτής της πρωτιάς, πρώτα στο Ηράκλειο».
«Το Ηράκλειο πρέπει να κάνει πράξει το πέρασμά του στο μέλλον. Σε ένα μέλλον από τη νέα γενιά για τη νέα γενιά, διότι μια Ελλάδα που δεν επενδύει στους νέους δεν έχει μέλλον. Και μια κοινωνία που δεν φροντίζει τους πιο αδύνατους δεν είναι κοινωνία. Είναι ένα άθροισμα ατόμων».
Μάλιστα, ο  Αυγενάκης υπογράμμισε: «Το μέλλον πρέπει να είναι συνδεδεμένο με την πλούσια παρακαταθήκη που έχουμε στον πολιτισμό, τον πρωτογενή τομέα και τον τουρισμό. Οφείλουμε να αναπτύξουμε ένα στρατηγικό πλαίσιο για τον πρωτογενή τομέα, τον τουρισμό της επόμενης ημέρας, την παιδεία, την έρευνα και την επιχειρηματικότητα. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να διαμορφώσουμε το μέλλον του Ηρακλείου και παράλληλα να δώσουμε οριστικές λύσεις σε χρόνια προβλήματα που απασχολούν το νομό μας και έχουν να κάνουν με τις αναπτυξιακές υποδομές του νησιού, το ΒΟΑΚ, το αεροδρόμιο και τις αναπτυξιακές του δυνατότητες».
Όλα αυτά για ένα νομό που δεν φτάνει ούτε στο 15% η Νουδούλα.

Θέλουμε να δούμε τι θα πει όταν στηρίξει Αρναουτάκη και Κουράκη στις αυτοδιοικητικές εκλογές . Θα πέσει πολύ γέλιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...