Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 5 Ιουνίου 2018

Ραντεβού στα…. τσιπουράδικα.



Πέλλα, Καβάλα, Δράμα, Σέρρες, Κιλκίς, Πολύκαστρο, Λαγκαδάς, Νέα Μουδανιά, Έδεσσα, Φλώρινα, Καστοριά, Πτολεμαΐδα, Κατερίνη, Βέροια, αλλά και Λάρισα, Θήβα, Ιωάννινα, Ρόδος, Χανιά, Κέρκυρα και Χαλκίδα είναι οι 21 πόλεις (μέχρι στιγμής) που προτάσσουν το ανάστημά τους, με τους πολίτες να βγαίνουν στους δρόμους για να διαδηλώσουν ενόψει των συγκεντρώσεων που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 6 Ιουνίου στις 7.30 το απόγευμα.


Δήμαρχοι και Μητροπολίτες καλούν το λαό να βγει στις πλατείες

Οι δήμαρχοι αρκετών μακεδονικών πόλεων στηρίζουν τις συγκεντρώσεις για τη Μακεδονία. Αρκετά δημοτικά συμβούλια έχουν λάβει αποφάσεις για τη στήριξη των συγκεντρώσεων.

Στο πλευρό της Επιτροπής Αγώνα βρίσκονται και οι Μητροπολίτες της Μακεδονίας.

«Δεν υπάρχει χώρος για ακραία στοιχεία και συμπεριφορές»

Τα μέλη της Επιτροπής Αγώνα φροντίζουν σε κάθε ανακοίνωσή τους να τονίζουν ότι στις 13 συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε πόλεις της Μακεδονίας δεν υπάρχει χώρος για ακραία στοιχεία και συμπεριφορές.


Οι  ειρηνικές γιορτούλες είναι για τα μπάζα. Δεν καταπολεμάς τον Αριστερόστροφο καρκίνο με «εθνικό έμπλαστρο». Εδώ χρειάζεται φωτιά και τσεκούρι , γκρέμισμα και ανοικοδόμηση. Θα τα βλέπουν από το Μαξίμου σε ζωντανή σύνδεση με Γερμανία και Αμερική,  και θα γελούν.
Πάντως τα μέλη της επιτροπής αγώνα φρόντισαν να το διακηρύξουν …. ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ, μην στενοχωρηθεί ο Τσίπρας. Είπαμε να διαδηλώσουμε ,όχι να τον ρίξουμε. Όλοι αγαπάμε την Μακεδονία …εκτός από τα….ακραία στοιχεία. Ακόμη και ο Ανδρέας Παπανδρέου που λοιδορήθηκε όσο κανείς άλλος,  με όλα τα καλά και τα κακά που κουβαλούσε είπε ότι…. "Το όνομά μας είναι η ψυχή μας" και εσείς αντί να γκρεμίσετε τα πάντα, το ρίχνετε στα τραγουδάκια και το…τσίπουρο στις καντίνες.

2 σχόλια:

Ixnos είπε...

Σε κάποιους δεν αρέσει να λέγονται με το όνομα τους, αλλά εμείς δεν είμαστε εδώ για να ωραιοποιούμε τα δραματικά γεγονότα, αλλά για να τα λέμε ωμά. Το πολιτικό σύστημα είναι σάπιο, αλλά ποιο σάπιοι είναι οι πολίτες που το ανέχονται και στρουθοκαμηλίζουν.

Agisilaos είπε...

Ετσι ακριβώς.Σκατά ομελέτα φτιάχνεις,αν δεν σπάσεις αυγά.Αν δεν γίνουν, πουτάνα όλα,μην περιμένεις τίποτα.

Στο σημείο 0 που φτάσαμε,αν δεν χυθεί αίμα,η ελπίδα είναι νεκρή...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...