Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Οι …Πορδομαχίες του Φράγκα..



Ο βολευτής Σερρών της ΝΔ Κώστας Καραμανλής στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή του Γιώργου Τράγκα «Εν Αθήναις» ερωτηθείς πόσο βαρύ είναι το όνομα Καραμανλή είπε πως είναι ο εαυτός του και κάνει τα δικά του βήματα, και τόνισε πως δεν έχει βάση η συζήτηση για το εάν θα διεκδικήσει την  αρχηγία του κόμματος καθώς -όπως είπε- είναι βουλευτής μόλις 3 χρόνια. ( Προηγούνται τα εκ μεταγραφής πολιτικά απορρίμματα Μπουμπούκος, Αγενάκης, Βοριδης ) κ.α.
Σημείωσε ότι στόχος της ΝΔ είναι να δούμε το κόμμα να πρωταγωνιστεί στα πράγματα της χώρας, ενώ είπε ότι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής ουδέποτε έφυγε από τη ΝΔ και ότι ακόμα και με τη σιωπή του στέλνει μηνύματα.
Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη είπε ότι γυρίζει σε όλη την Περιφέρεια, ενώ ανέφερε πώς η ΝΔ δεν είναι το κόμμα της διαμαρτυρίας που θα βγει στο δρόμο.
Ερωτηθείς για ενδεχόμενη συνεργασία ΝΔ με ΠΑΣΟΚ τόνισε πως δεν πρέπει να προεξοφλούμε τίποτα, εκφράζοντας την άποψη ότι η ΝΔ θα είναι αυτοδύναμη στις επόμενες εκλογές.
Σε ό,τι αφορά τα συλλαλητήρια είπε ότι η θέση της ΝΔ είναι κρυστάλλινη και ξεκάθαρη και δεν θα καπηλευτεί το θυμικό των Ελλήνων για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...