Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη, 19 Ιουλίου 2016

Ψέματα γράφει. Την κόρη και την γυναίκα του πήδηξαν, και …φοβηθήκαν τα αντίποινα.Αποκάλυψη βόμβα για τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς που κρατούνται στην Αλεξανδρούπολη. Σύμφωνα με όσα αναφέρει στο πρωτοσέλιδο της η φιλοκυβερνητική Τουρκική εφημερίδα «Star», οι συγκεκριμένοι Τούρκοι στρατιωτικοί ήταν αυτοί που προσπάθησαν να προχωρήσουν στη δολοφονία του προέδρου, Ταγίπ Ερντογάν και αφού δεν τα κατάφεραν δραπέτευσαν στην Ελλάδα.Μετά τα 42 ελικόπτερα που «αγνοούνται», τώρα και δεκατέσσερα πλοία του τουρκικού Ναυτικού «απουσιάζουν» από τους Ναυστάθμους, ενώ αγνοείται η τύχη του υποναυάρχου Βεϊσέλ Κόσελε, που δεν έχει δώσει σημεία ζωής από την Παρασκευή το απόγευμα, λίγο πριν ξεσπάσει το πραξικόπημα.
Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν ο ναύαρχος συμμετείχε στο πραξικόπημα ή εάν κρατείται κάπου παρά τη θέλησή του, μετά τις αναφορές του τουρκικού Τύπου ότι εθεάθη να επιβιβάζεται σε ένα από τα «χαμένα» πολεμικά πλοία όταν του είπαν ότι πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια.
Σύμφωνα με τους Times, τα πλοία υπηρετούσαν στους Στόλους Αιγαίου και Μαύρης Θάλασσας
Δεν αναφέρουν τι πλοία ήταν, αλλά αποκλείεται να ήταν μείζονες μονάδες και να αγνοούνται ακόμα και βέβαια αποκλείεται να έρθουν προς ελληνικά λιμάνια αφού από το Σάββατο μέχρι σήμερα θα είχαν έρθει.
Η τουρκική κυβέρνηση αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο πάνω στο θέμα, αλλά κυβερνητική πηγή δήλωσε σε εφημερίδα: «Εκτιμάμε ότι υπάρχουν ακόμα κάποιοι θύλακες που  ίσως προσπαθήσουν να καταλάβουν ελικόπτερα ή να εμπλακούν σε νέες βίαιες πράξεις εναντίον πολιτών ή κυβερνητικών κτιρίων στην Τουρκία».
Πολλοί οι «θύλακες»…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...