Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 10 Ιουλίου 2016

Ρε πούστη αυτοί πρέπει να είναι σπόνσορες των.... φαρμακευτικών εταιριών



Γρήγορα τα χάπια μου γιατί δεν με βλέπω καλά. Θέλω και εγώ ένα τέτοιο μπακίρι .Πόσο πάει άραγε.

«Μετά το πέρας της συνάντησης, ο Πατριάρχης αναγόρευσε τον κ. Μητσοτάκη σε Μέγα Σταυροφόρο του Τάγματος των Ορθοδόξων Σταυροφόρων του Παναγίου Τάφου»



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...


Αγαπητέ Κυριάκο,

Διαβάζω εδώ ότι έχεις ενθουσιαστεί με αυτά που μαθαίνεις για την επιτυχία του Ισραήλ στην προσέλκυση ξένων κεφαλαίων, τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, καθώς και την καινοτομία, και εύχεσαι το παράδειγμα του Ισραήλ να το ακολουθούσε και η Ελλάδα. Κι εγώ μαζί σου!

Όμως θα πρέπει να παρατηρήσεις και να ζηλέψεις και κάποιες άλλες αξιοσημείωτες διαφορές του Ισραήλ, που είναι ανεξάρτητο και ευνομούμενο κράτος, σε σχέση με τη χώρα μας που κατάντησε προτεκτοράτο-μπάχαλο:

Το Ισραήλ με πληθυσμό 8.527.400 διαθέτει Κοινοβούλιο (Κνέσετ) με 120 έδρες, ενώ η πτωχευμένη και υπό κατοχήν Ελλάδα με πληθυσμό 10.858.018, δηλαδή 1,273 φορές μεγαλύτερο, διαθέτει Κοινοβούλιο με 300 έδρες, αντί για 120x1,273=153 έδρες. Και το χειρότερο, ενόψει της επαπειλούμενης αναθεώρησης του Συντάγματος, ουδεμία συζήτηση γίνεται από τα ελληνικά κόμματα για μείωση του αριθμού των χαραμοφάηδων βΟλευτών, οι οποίοι απλά υπογράφουν με κλειστά τα μάτια κατοχικούς νόμους που συντάσσονται από τους αιμοδιψείς δανειστές..
Το Ισραήλ αρνείται να δεχτεί πρόσφυγες από τη Συρία, ενώ έχτισε φράχτη 230 χιλιομέτρων στα σύνορά του με την Αίγυπτο για να αποτρέψει την εισροή λαθρομεταναστών από την Αφρική.
Το Ισραήλ πέτυχε να μειώσει το δημόσιο χρέος του από 160% το 1986 στο 67% το 2013, με πρόβλεψη 62% το 2020. Και αυτό χωρίς να εκχωρήσει την κυριαρχία του στους δανειστές, χωρίς κούρεμα, και χωρίς δολοφονική λιτότητα στον πληθυσμό του. Απλά και μόνο με εργαλείο την ανάπτυξη.
Το Ισραήλ είναι πρότυπο κράτους που καταπολεμά επιτυχώς τη φοροδιαφυγή, ενώ η Ελλάδα κάλυπτε και συνεχίζει να καλύπτει τους φοροφυγάδες.
το Ισραήλ δεν έχει δαιμονοποιήσει τον εθνικισμό, σε αντίθεση με την εθνομηδενιστική Ελλάδα.

Αυτά τα ολίγα ήθελα να σου επισημάνω, Κυριάκο Μητσοτάκη, μπας και επιστρέψεις σοφότερος από το Ισραήλ και πιο αποφασισμένος.

Παρεμπιπτόντως, είδα ότι δεν σου αρέσει η πρόταση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να εκλέγεται απ' ευθείας από το λαό. Φαίνεται ότι η ΝΔ, όταν έρχεται στην εξουσία, κουράζεται γρήγορα και θέλει να έχουν την ευκαιρία οι "προοδευτικοί" να την "ρίχνουν" εκβιαστικά στα μισά της τετραετίας, όπως έκανε ο Γιωργάκης το 2009 και ο Τσίπρας το 2015.
Κατανοητό, αφού η Νέα Δημοκρατία είναι ένα γερασμένο κόμμα που απεμπόλησε τις αρχές και αξίες του ιδρυτή της Κωνσταντίνου Καραμανλή και αλληθωρίζει προς τον "προοδευτικό"-μηδενισμό αρχών και αξιών.

Α, ναι, μην ξεχάσεις, Κυριάκο, να ρωτήσεις αν το Ισραήλ διαθέτει γνωστούς-αγνώστους κουκουλοφόρους μπαχαλάκηδες που τα κάνουν γης μαδιάμ όταν τους τη βαρέσει χωρίς να τιμωρούνται.

http://seferou.blogspot.gr/2016/07/odigies-pros-naftillomeno-eis-Israel-Kyriako-Mitsotakh.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...