Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

Πολύ ωραίο το... παραμύθι της γιαγιάς.



Πακιστανοί είναι ρε κόπανοι. Οι τούρκοι Κομάντος, εάν είναι κομάντος είναι ήδη σε… σίγουρη θέση .
Πληροφορία από την τουρκική ιστοσελίδα της «Χουριέτ» ανέφερε ότι μια μοίρα καταδρομέων που επιχείρησαν εναντίον του τούρκου προέδρου Ρετσέπ Ταγίπ Ερντογάν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, καθώς εκεί είχε καταλύσει για τις διακοπές του, επιχειρούσε να κινηθεί με πλωτά προς την Ελλάδα. Οι τουρκικές δυνάμεις επιχειρούσαν για να τους εντοπίσουν.
Την ίδια ώρα κατευθύνθηκαν στην περιοχή για έλεγχο πλωτά μέσα του Πολεμικού Ναυτικού και του Λιμενικού ενώ περιπολίες πραγματοποιούσε ένα Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας που απογειώθηκε από τη Ρόδο. Η επιχείρηση συνεχίζεται και το Super Puma αντικαθίσταται με άλλο από την Ελευσίνα.
Αυξημένη είναι η επιτήρηση σε όλη τη γραμμή της Δωδεκανήσου. Εντοπίστηκαν φουσκωτά σκάφη εντός τουρκικών χωρικών υδάτων, κοντά στη Σύμη, τα οποία ως αυτή την ώρα δεν κινήθηκαν προς τα ελληνικά χωρικά ύδατα και παρακολουθούνται από σκάφη του Πολεμικού Ναυτικού.
Οι ελληνικές δυνάμεις ελέγχουν κάθε τι που εισέρχεται στον ελληνικό χώρο εκτός τους λαθρομετανάστες χωρίς ωστόσο να εντοπίσουν κάτι ύποπτο. Παράλληλα εντολή για επιφυλακή εξέδωσε και το αρχηγείο της Αστυνομίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...