Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο, 9 Ιουλίου 2016

Χρυσό στην «εξωγήινη» Κατερίνα Στεφανίδη.Είναι η απόλυτη κυρίαρχος του επί κοντώ στην Ευρώπη και φρόντισε να το αποδείξει σε ακόμα μία μεγάλη διοργάνωση. Μετά τα ασημένια μετάλλια στο ευρωπαϊκό της Ζυρίχης το 2014 και στο κλειστό της Πράγας το 2015 και το χάλκινο στο Παγκόσμιο κλειστού, φέτος στο Πόρτλαντ, η Κατερίνα Στεφανίδη πανηγύρισε το πρώτο χρυσό μετάλλιο της καριέρας της, στέλνοντας μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια "τρέλανε" τους πάντες στο Άμστερνταμ, ανεβαίνοντας στο πρώτο σκαλί του βάθρου με 4.81μ. επίδοση που αποτελεί ρεκόρ αγώνων. Η θρυλική Γελένα Ισιμπάγεβα είχε 4,80μ. επίδοση.

Το καμάρι του ελληνικού στίβου προσπάθησε, μάλιστα, να συντρίψει το δικό της πανελλήνιο ρεκόρ που είναι στα 4.86μ., αλλά απέτυχε να ξεπεράσει το 4.94μ.

Στην τέταρτη θέση τερμάτισε η Νικόλ Κυριακοπούλου. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του επί κοντώ πέρασε με την δεύτερη προσπάθεια τα 4.35 και 4.45, ενώ χρειάστηκε ένα άλμα για να περάσει τα 4.55μ. Η πορεία της σταμάτησε στα 4.65μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...