Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Μάλλον ο ΠΟΎΤΙΝ μας … «διαβάζει».



Ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, με χαρακτηριστική άνεση ειρωνεύτηκε τους δήθεν ισχυρούς του πλανήτη. Αν εξαιρέσει κανείς τον Τραμπ, οι υπόλοιποι «ηγέτες» είναι απλές μαριονέτες στην Παγκόσμια σκακιέρα της εξουσίας. «Πιστεύω πως πρέπει να σταματήσουν αυτές τις επινοητικές φλυαρίες και να στραφούν στα συγκεκριμένα ζητήματα που προκύπτουν από μια αληθινή συνεργασία», δήλωσε ο Πούτιν στη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε στο Τσινγκτάο για τα αποτελέσματα της επίσκεψής του στην Κίνα, όταν ερωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για την τελική ανακοίνωση της συνόδου κορυφής των ΗΠΑ, Καναδά, Ιαπωνίας, Γερμανίας, Γαλλίας, Βρετανίας και Ιταλίας, από την οποία ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ απέσυρε τελικά την έγκρισή του, αφού την είχε προηγουμένως εγκρίνει.
Ερωτηθείς σχετικά με την πρόταση του Τραμπ να γίνει και πάλι δεκτή η Ρωσία στην ομάδα αυτή, ο Πούτιν τόνισε ότι δεν ήταν η Ρωσία εκείνη που επέλεξε να φύγει από την G7 και ότι θα ήταν ευτυχής αν έβλεπε τις χώρες μέλη της στη Μόσχα.
Ο Ρώσος Πρόεδρος επισήμανε πάντως πως η συνδυασμένη αγοραστική δύναμη της Ρωσίας και του Οργανισμού Συνεργασίας της Σαγκάης (SCO) με επικεφαλής την Κίνα υπερβαίνει αυτή της G7.

 

Τα ίδια είχαμε πει και εμείς εδώ …

Nομίζουν ότι είναι οι ποιο…. αναπτυγμένοι. 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...