Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

Αριστερούλα και να μην λέει ψέματα γίνετε;





Σάλος έχει ξεσπάσει μετά την άρνηση της βολευτού του ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη ότι ο σύζυγός της έχει διοριστεί στο Δημόσιο Το πρωί στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά ξέσπασε άγριος ανάμεσα στη βουλευτή και τον αναπληρωτή εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, Κώστα Κυρανάκη.
Δείτε το βίντεο με τον τηλεοπτικό καυγά:
Όμως, ο σύζυγος της κ. Καφαντάρη έχει όντως διοριστεί στο Δημόσιο. Το είπε ο ίδιος λέγοντας ότι θα εργάζεται αμισθί. Έλεος.


Ο σύζυγος  της  Α. Αργυρίου έχει διοριστεί ως διευθύνων σύμβουλος  στη Δημόσιας Επιχείρησης Ενεργειακών Επενδύσεων  ΔΕΠΕΝΕ η οποία υποτίθεται θα υλοποιήσει τον ανύπαρκτο ελληνορωσικό αγωγό φυσικού αερίου, που θα είναι η συνέχεια του επίσης ανύπαρκτου ρωσοτουρκικού αγωγού. Σκάνδαλο η ίδρυση και λειτουργία μιας Εταιρείας χωρίς αντικείμενο και χωρίς Καταστατικό, για θέμα το οποίο μπορεί να υλοποιήσει άλλη Εταιρεία, π.χ. ΔΕΠΑ, όπως αυτό γίνεται ήδη σε άλλους 3 Διεθνείς αγωγούς εθνικού ενδιαφέροντος (EASTMED, IGB, IGI). Σκάνδαλο η έναρξη λειτουργίας Εταιρείας για την οποία το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους αρνείται να καταθέσει  Έκθεση Κόστους Λειτουργίας. Σκάνδαλο η προικοδότησή της με 1.000.000 ευρώ δημόσιο χρήμα όταν περικόπτονται μισθοί και συντάξεις. Σκάνδαλο η μη υποχρέωση δημοσιοποίησης στη «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» των αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου. Σκάνδαλο ο διορισμός ΚΑΙ Προέδρου ΚΑΙ Αντιπροέδρου ΚΑΙ Διευθύνοντος Συμβούλου. Σκάνδαλο οι αμοιβές του Δ.Σ. που βρίσκονται έξω από τα όρια που ορίζονται για όλες τις άλλες Εταιρείες του Δημοσίου.



Το ωραίο είναι ότι ενεργούν σαν τους κακοποιούς. Άλλο όνομα η βολευτής, και άλλο ο σύζυγος .Ποιος τώρα από την μάζα θα το καταλάβει….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...