Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014

Δείτε το κατάπτυστο βίντεο. Γερμανός και μη ναζί δεν γίνετε.


sinentefski svai kai mil από sxplVII



Μια δημοσιογράφος είχε την ατυχία να ρωτήσει τον Τόμας Μίλερ, πως αισθάνεται που έχασε το «χρυσό παπούτσι» από τον Κολομβιανό Χάμες Ροντρίγκες που πέτυχε έξι γκολ στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ ο ίδιος είχε ένα λιγότερο.
Αν και αρχικά ο Μπάστιαν Σβάινστάγκερ, που ήταν δίπλα στο συμπαίκτη του, της είπε με αλαζονεία «πρέπει να μιλήσεις Βαυαρικά», εκείνη δεν πτοήθηκε και έκανε το μεγάλο λάθος! «Δεν μιλάω βαυαρικά αλλά συγχαρητήρια για το Μουντιάλ. Ήσουν πολύ κοντά στο να αναδειχθείς κορυφαίος σκόρερ του τουρνουά.
Πώς αισθάνεσαι», ήταν η ερώτηση. Και ο άσος της Μπάγερν Τόμας Μίλερ απάντησε με… απόλυτη ψυχραιμία: «Δεν με ενδιαφέρουν αυτές οι μαλακίες. Είμαστε Παγκόσμιοι Πρωταθλητές. Μπορείτε να χώσετε το χρυσό παπούτσι στον κώλο  σας»!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν φταίνε αυτοί, αλλά οι προδότες που πολιτογραφήθηκαν γερμανοί και τους έκαναν μάγκες. Γιατί κακά τα ψέματα ήταν μεικτή κόσμου. Δεν είχαν βρει ,ούτε μια ενδεκάδα Γερμανών. Ποιος είναι γερμανός αραπης ο Mποατεγκ ,η ο Oζιλ η ο …Mίροσλαβ Κλοζε; Για να μην αναφερθώ σε όλους. Τι κουνιέται λοιπόν η γκιόσα; Ένα συνονθύλευμα φυλών έχει για εθνική.

Ανώνυμος είπε...

ΣΩΣΤΟΣ Ο ΦΙΛΟΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΙΜΟΣΤΑΓΗ ΒΑΡΒΑΡΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΡΜΑΝΙΑ , ΕΝΑ ""ΚΡΑΤΟΣ"" ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΩΝΙΣΤΕΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ . ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ . Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΦΑΝΟΥΣ , ΒΑΖΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΝΑ ...ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ.. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΦΥΣΙΚΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ ΑΠ ΑΥΤΟΝ . ΕΠΙΣΕΙΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΑ .

Ανώνυμος είπε...

ΤΥΧΑΙΟ ΑΡΑΓΕ ΠΟΥ ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ..ΧΙΤΛΕΡ ΤΟΥΣ (ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΣΟΝΟΥ ΚΑΙ ΕΚΛΕΚΤΟΥ ΤΕΚΝΟΥ ΤΟΥΣ) ΤΟΝ Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ?? ΓΙΑΤΙ ΕΓΙΝΕ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο Α ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ?? ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ !!

Ανώνυμος είπε...

H sosti metafrasi http://ellinikahoaxes.gr/2014/07/15/%CE%BC%CE%AF%CE%BB%CE%B5%CF%81-%CF%87%CF%8E%CF%83%CF%84%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CF%8C-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%8D%CF%84%CF%83%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BA-%CF%83/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...