Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Αιματηρή συμπλοκή λαθρομεταναστών στο Ελληνικό



Σοβαρό επεισόδιο με έναν λαθρομετανάστη νεκρό, σημειώθηκε στο χώρο διαμονής λαθρομεταναστών στο Ελληνικό.
Δυστυχώς μόνο ένας νεκρός και 12 τραυματίες είναι ο απολογισμός της αιματηρής συμπλοκής που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στον χώρο διαμονής  λαθρομεταναστών στο Ελληνικό.
Όλα άρχισαν στις 19:45, όταν δύο ομάδες αλλοδαπών περίπου 40 ατόμων από το Αφγανιστάν και το Ιράκ άρχισαν να συμπλέκονται στον χώρο του παλαιού αεροδρομίου, όπου διαμένουν λαθρομετανάστες.
Ακολούθησε πανδαιμόνιο, με όσους δεν εμπλέκονται στον καβγά να προσπαθούν να κατευνάσουν τα πνεύματα και να αποφύγουν τα μαχαίρια και τα ρόπαλα που είχαν βγάλει οι δύο ομάδες.
Τελικά, στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν 13 άτομα, τα οποία τραυματίστηκαν από τα μαχαίρια και τα ρόπαλα.
Ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα ένας Αφγανός κατέληξε στο Ασκληπιείο της Βούλας.



Παρά το γεγονός ότι τις τελευταίες ημέρες επικρατούσε μία φαινομενική ηρεμία, ο χώρος έχει εξελιχθεί σε γκέτο ανομίας και αναρχίας, καθώς, όπως έχουν καταγγείλει και οι ίδιοι οι δήμαρχοι της περιοχής, έχουν αναπτυχθεί αμέτρητες παράνομες δραστηριότητες όπως πορνεία κ.α, ενώ παραμένουν οι διαφορές ανάμεσα στα έθνη που διαβιώνουν εντός του περιορισμένου αυτού χώρου.
Ο πρώτος νεκρός στο Ελληνικό σε συνδυασμό με τα  γεγονότα που συνέβησαν στην Λέρο, με την καταδίωξη των αρχών ασφαλείας από εκατοντάδες λαθρο, αλλά και τα επεισόδια που σημειώνονται κατά τακτά χρονικά διαστήματα στην Λέσβο, τη Σίνδο και αλλού δείχνουν ότι ο πληθυσμός των Ισλαμιστών μουσουλμάνων στην Ελλάδα, που κρατείται στα διάφορα ΚΕΠΑ είναι μια πραγματική ωρολογιακή βόμβα, που κανείς δεν ξέρει πότε θα σκάσει, αλλά… σίγουρα θα σκάσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...