Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Μήπως γράφει …αμερικανός πρέσβης... που τον.. φυγάδευσαν άρον-άρον νύχτα ;



Σκληρή απάντηση έδωσε η υποψήφια ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Φωτεινή Τομαή-Κωνσταντοπούλου στον υποψήφιο της ΔΗΜΑΡ Γιάννη Αμοιρίδη ο οποίος στη χθεσινή εκπομπή ΕΚΛΟΓΕΣ 2014 στον Alpha tv.
Απαντώντας σήμερα, μέσω του ραδιοφώνου του Alpha, η κυρία Κωνσταντοπούλου επεσήμανε με έμφαση: «Δεν είμαι παιδί του κομματικού σωλήνα. Είμαι υπερκομματική. Η φανέλα που φοράω γράφει Ελλάδα. Επί 33 χρόνια δουλεύω για την χώρα μου» είπε χαρακτηριστικά αναφερόμενη στην θητεία της στο υπουργείο Εξωτερικών.
Ακόμη, η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ τόνισε ότι συστρατεύεται με τον Αντώνη Σαμαρά «γιατί πιστεύω ότι θα βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο».
Το πρώτο ερώτημα που εδώ και αρκετά χρόνια μένει αναπάντητο είναι πώς η κ. Τομαή-Κωνσταντοπούλου δικαιούται να εκμεταλλεύεται την πρόσβαση που έχει, λόγω της υπηρεσιακής ιδιότητάς της, στα μοναδικά και πολύτιμα αρχεία του ΥΠΕΞ, για να αρθρογραφεί σε σταθερή, εβδομαδιαία βάση, και μάλιστα αποκλειστικά στο «Βήμα», και συγχρόνως να συγγράφει βιβλία αντλώντας όλο το υλικό από τα αρχεία του ΥΠΕΞ, που αποτελούν δημόσιο αγαθό και περιουσία.
— Θα είχε ενδιαφέρον να απαντήσει το ΥΠΕΞ ποιος εκδίδει τα βιβλία που υπογράφει η κ. Τομαή-Κωνσταντοπούλου και ποιος εισπράττει τα συγγραφικά δικαιώματα…

 

Το υπουργείο Εξωτερικών οφείλει μια απάντηση

 

Μια λογοκλόπος,Φωτεινή Τομαή, στο Ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ

 

Δικαίωση του Νίκου Κωνσταντόπουλου



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...