Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Μήπως είναι καλύτερα να ασχολείσαι με το… μουστάκι σου ρε παλιορόμπα ;





Έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο ένα τραγούδι του ψευτορεμπέτη Αγάθωνα με τίτλο «Οι σωφρονιστές» και εξιστορεί τα πάθη του Αλβανού βαρυποινίτη Καρέλι που σκότωσε και σκοτώθηκε στις φυλακές.
Ο γνωστός και ως μουστάκιας απ’ την συμμετοχή του στην Eurovision με το συγκρότημα Koza Mostra, νομίζει μάλλον ότι εάν πει ένα «σκανδαλιστικό» τραγούδι θα ξαναέλθει στο προσκήνιο. Το τραγούδι προβλήθηκε απ’ όλα τα Αλβανικά ΜΜΕ και έχει φτάσει περίπου τις 50.000 προβολές, όπως είναι λογικό και επόμενο έχει γεμίσει υβριστικά σχόλια Αλβανών.
Οι στοίχοι του τραγουδιού δεν αναφέρουν το έγκλημα του Καρέλι αλλά μόνο τα όσα ο ίδιος τράβηξε, ακριβώς δηλαδή αυτό που εξυπηρετεί την λογική των Αλβανών. Σίγουρα είναι έγκλημα αυτό το οποίο έγινε στις φυλακές ως αντίποινα, αλλά και ο ίδιος πριν δολοφονηθεί, ήταν στην θέση των “σωφρονιστικών” αφού αντίστοιχα δολοφόνησε τον άτυχο υπάλληλο.

Καλά θα κάνει λοιπόν ο σκατομουστάκιας, για να κρατήσει το ίσιο ,να πει και ένα τραγούδι για τα κατά καιρούς θύματα των Αλβανών

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

MΟΥΣΤΑΚΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ο πανουσης ο στιχουργος της πουτσας ποιος ειναι?οσο για τον αγαθωνα εμπιστευτικα σας λεω ταχει με ενα πακιστανο,το κανελωνει το ριζογαλο....το πνιγει το κουνελι...το αρεσει το συκαλακι...

Ανώνυμος είπε...

Νεορεμπέτης (όπως νεοταξίτης) του ☭ χώρου.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...