Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Ποιος σου έμαθε αυτά τα παραμύθια ρε Βασιλάκη; O Μάνος η ο ..Μητσοτάκης;



Το γάντι του ανταγωνισμού σηκώνει η Aegean Airlines και προχωρά σε αποφασιστικές λύσεις, έπειτα από την είσοδο της Ryanair την ελληνική αγορά αερομεταφορών που τον τινάζει στον αέρα αφού παρέχει πραγματικά πάμφθηνα εισιτήρια .
Συγκεκριμένα λέει  η εταιρεία ότι προχώρησε σε μεγάλες προσφορές, ξεκινώντας από τα δρομολόγια εσωτερικού, με τιμές εισιτηρίου από 24 ευρώ για ταξίδια από και προς τα αεροδρόμια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα, μάλιστα, με την εταιρεία η προσφορά αφορά σε απευθείας πτήσεις από/προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη για όλους τους προορισμούς εσωτερικού για ταξίδια με απλή μετάβαση και με επιστροφή, αλλά και για ναύλους Golight (που δίνει δυνατότητα μεταφοράς μίας χειραποσκευής έως 8kg) και Flex, ενώ οι ναύλοι ισχύουν για απλή μετάβαση περιλαμβάνουν όλους τους φόρους ανά επιβάτη για αγορά εισιτηρίου από το site της Aegean.

Ας αφήσουν όμως τις απατεωνιές διότι  όπως μαθαίνουμε από το press-gr   "Η Aegean μας δουλεύει με την προσφορά για 24 ευρώ!" αφού γράφει …

Έβαλα τα στοιχεία μου λίγο αφότου ανακοινώθηκε η προσφορά (σήμερα, 25/4 το πρωί) για Αθήνα-> Θεσσαλονίκη-> Αθήνα στις... 10 Οκτώβρη και 14 Οκτώβρη και θέλουν 24 ευρώ για την επιστροφή (όπως λέει η προσφορά), αλλά 42,64 για να πάω (αφορά το θέμα: Η Aegean περνάει στην αντεπίθεση και δημιουργεί πτήσεις εσωτερικού με 24 ευρώ!)...
Περιμένουν να πάω με τρένο και να γυρίσω με αεροπλάνο;

Μας δουλεύουν;;
Αναγνώστης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...