Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Το μ@υνί σέρνει….καραβάκι.



Στο ραδιόφωνο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ fm μίλησε ο εργολαβικός εκπρόσωπος στην ΝΔ, Βορίδης και επιβεβαίωσε την απελπισία της άλλοτε "πατριωτικής" ΝΔ επιδίδοντας κάλεσμα προς τον Κουβέλη να επιστρέψει στην Κυβέρνηση.

«Πρέπει να επιστρέψει η ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση. Θα ευνοηθεί η κοινοβουλευτική πλειοψηφία της κυβέρνησης κι αυτό είναι ιδιαίτερα θετικό. Απλά δεν μπορείς να βάζεις βέτο σε όλα όσα κάνει η κυβέρνηση. Είναι σημαντικό όμως να είμαστε συντονισμένοι».

Ουσιαστικά λοιπόν ο "τσεκουράτος" έγινε ικέτης ενός ανύπαρκτου κόμματος, που αναμένεται να συνθλιβεί στις επερχόμενες εκλογές, και ταυτοχρόνως έδειξε πόσο του αρέσουν οι.... τραβεστί πολιτικές απόψεις, προσπαθώντας να δημιουργήσει ένα κυβερνητικό έκτρωμα ανάμεσα σε φιλελεύθερους - ψευτοπατριώτες - σοσιαλιστές και κομμουνιστές, για να σωθεί ο συνονθύλευμα της χούντας Σαμαρά - Βενιζέλου.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Αυτή η εκλογική αναμέτρηση πρέπει να είναι η καταπόντιση της ΝΔ με τον πρωτο εικονιζόμενο από τα μεγαλύτερα βαρίδια στο λαιμό της,ο Κουβέλης θα εξαυλωθεί αν αυτό δεν έχει συμβεί ήδη;

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...