Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Θα προλάβει να..πάει, η θα τον φέρουν... πίσω ..αεροπορικώς ;



Ρε Μανώλη άστο να πάει στο διάολο, και είναι ακριβή η… μεταφορά νεκρού από τις Βρυξέλλες. Η χώρα δεν έχει λεφτά. Γιατί δεν παίρνεις παράδειγμα από τον …Μητσοτάκη που.. περιμένει στο χωριό του;  

Ο Μανώλης Γλέζος επισημαίνει πως αποδέχθηκε την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα γιατί έχει και έναν δικό του ιδιαίτερο λόγο, λίγο πριν κλείσει τα 92 του χρόνια. Όπως αναφέρει πήρε την απόφαση προκειμένου να κλιμακώσει τους αγώνες του για την διεκδίκηση των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα για τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο, καταλήγοντας πως είναι πολύ αργά για να το βάλει κάτω.
Η δήλωση του έχει ως εξής:
Λίγο πριν κλείσω τα 92 μου χρόνια, αποδέχτηκα την πρόταση του Αλέξη Τσίπρα, του ΣΥΡΙΖΑ και πολλών συναγωνιστών να είμαι υποψήφιος Ευρωβουλευτής. Ο λόγος είναι προφανής: στη ζοφερή εποχή που ζούμε, δεν δικαιούμαι να απέχω.
Κι ακόμα υπάρχει ένας ιδιαίτερος, δικός μου λόγος: η κλιμάκωση του αγώνα για τη διεκδίκηση των οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα. Οι συμμαχητές μου που χάθηκαν σε μάχες, εκτελέστηκαν ή πέθαναν απροσκύνητοι με καλούν να τους εκπροσωπήσω, όρθιος, στις επάλξεις του χρέους.
Γέρασα διεκδικώντας γι’ αυτούς και για τη χώρα μας το αυτονόητο: την απονομή δικαιοσύνης. Είναι πολύ αργά τώρα να το βάλω κάτω. Είναι καιρός η υπόθεση των γερμανικών οφειλών να τελειώνει. Και αυτό δεν μπορεί να γίνει παρά με έναν τρόπο: τη δικαίωσή μας.




2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Tελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα συνοδεύεται από οκτώ νοσοκόμες με οξυγόνα και ...πάπιες και τρεις γιατρούς με απινιδωτές και λοιπά χρειώδη για ενίσχυση της εθνικής προσπάθειας του.

Ανώνυμος είπε...

...τραβάτε με , κι άς κλαίω ....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...