Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

ΠΑΣΟΚ : Δεν ξεσκίζαμε μόνο εμείς, αλλά όλοι.



Σε κύκλους που «ασχολούνται εργολαβικά με το ΠΑΣΟΚ» αποδίδει η Χαριλάου Τρικούπη το δημοσίευμα της «Εφημερίδας των Συντακτών» που αναφέρει την είδηση πως έχει ξεκινήσει εισαγγελική έρευνα για τα οικονομικά του κόμματος...
Στην ΘΡΑΣΥΤΑΤΗ ανακοίνωση υπογραμμίζεται πως αυτοί οι «κύκλοι» «ανέσυραν και πάλι τη πασίγνωστη υπόθεση των οικονομικών του ΠΑΣΟΚ που, όπως και άλλα κόμματα, κουβαλάει το βάρος ενός πολύ μεγάλου χρέους και ενός πολύ μεγάλου δανεισμού».

Σημειώνεται πως «το ΠΑΣΟΚ και όλα τα κόμματα  ελέγχονται ως προς την οικονομική τους διαχείριση από ειδικό όργανο προβλεπόμενο ρητά στο άρθρο 29 του Συντάγματος. Το όργανο αυτό βασίζει τον έλεγχο του σε σχετικά πορίσματα ορκωτών ελεγκτών. Αυτά διαβιβάστηκαν στην κα Πταισματοδίκη που τα ζήτησε».

Επίσης αναφέρεται ότι το ΠΑΣΟΚ δεν «έβαλε στο “συρτάρι” το πόρισμα ως τεχνικό κείμενο, αλλά τη μικροπολιτική συζήτηση που εκλαμβάνει το οικονομικό πρόβλημα όλων ή έστω των περισσότερων κομμάτων ως πρόβλημα μόνο  του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα εσωκομματικό».

Τέλος επισημαίνεται πως σε περίπτωση που τέτοιος έλεγχος θεωρηθεί κρίσιμος «φανταζόμαστε ότι θα ζητηθεί να γίνει με ίδιους και ίσους όρους διαφάνειας  από όλα τα   κόμματα που στη συνέχεια θα υποβάλλουν τα σχετικά πορίσματα».


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙΣ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ-ΕΘΝΟΣ ?????
ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑ.ΣΟ.Κ. !!
ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ Rothchilnd k Rokckefeller . ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΛΟΓΩ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΙΟΥΔΑΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΛΙΜΙΝΤΖΟΥΡΑ -ΠΑΠΑΡΙΑ-ΛΑΜΟΓΙΟ ΜΕΣΣΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ .
ΕΛΠΙΖΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΕΠΙ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ .....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...