Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Ανάλαβαν την ευθύνη για την βόμβα .



Με πολυσέλιδη προκήρυξη στο Indymedia, ο Επαναστατικός Αγώνας ανέλαβε την ευθύνη για την ισχυρή βομβιστική επίθεση στο κέντρο της Αθήνας, που έγινε μπροστά σε κτίριο της Τράπεζας της Ελλάδος, στην οδό Αμερικής, στις 10 Απριλίου.
Στόχος της επίθεσης ήταν η Τράπεζα της Ελλάδας, ενώ σύμφωνα με την προκήρυξη έγινε «προς τιμήν λοιπόν, του συντρόφου, η ενέργεια εναντίον της Τράπεζας της Ελλάδας έχει την υπογραφή Κομάντο Λάμπρος Φούντας».
Είναι η πρώτη φορά, μετά την εξάρθρωση της οργάνωσης Επαναστατικός Αγώνας, που ο Ε.Α. επανεμφανίζεται επισήμως και αναλαμβάνει τη βομβιστική επίθεση.
Σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ πίσω από την προκήρυξη βρίσκεται ο δραπέτης Νίκος Μαζιώτης
Οι συντάκτες του κειμένου αποκαλύπτουν ότι στο αυτοκίνητο είχαν τοποθετηθεί 75 κιλά πετρελαιοαμμωνίτιδας (ΑΝFO) και τονίζουν ότι αφιερώνουν την επίθεση αυτή στον Λάμπρο Φούντα ο οποίος έπεσε νεκρός στις 10 Μαρτίου 2010 στη Δάφνη.

Διαβάστε όλο το κείμενο της προκήρυξης ΕΔΩ :

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ .... ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ??
ΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΕΤΕ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ...
ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΕΙ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΚΟΠΩΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ - ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ . ΑΥΤΟΙ ΕΝΕΙ !!

Ανώνυμος είπε...

Αυτοί τήν επανάστασή τους θυμούνται νά τήν κάνουν μόλις τό επονομαζόμενο ..πολιτικό σύστημα στήν Ελλάδα είναι σέ τραγικό αδιέξοδο , όπως τώρα .
Θά συμφωνήσω μέ τόν πρώτο σχολιαστή .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...