Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Οι δικοί μας κλεφταράδες τα παίρνουν ως …αγύριστα



Έμβασμα από τη Focus, με ημερομηνία 13 Φεβρουαρίου 2008, εντόπισε τελικά ο ΔΗΣΥ στα ταμεία του. Αφορά ποσό 50 χιλιάδων ευρώ, για το οποίο ο πρόεδρος του κόμματος έδωσε εντολή να εκδοθεί επιταγή προκειμένου αυτό να επιστραφεί στη διαχειρίστρια της Λαϊκής Τράπεζας.
 Το εν λόγω έμβασμα εντοπίστηκε σε ταμείο της τότε προεκλογικής εκστρατείας. Για τις υπόλοιπες 450 χιλιάδες ευρώ ο ΔΗΣΥ αναμένει τη συνάντηση που θα έχει με τον γενικό εισαγγελέα, διατηρώντας τη δέσμευση να τα επιστρέψει, εάν αποδειχθεί ότι προήλθαν από τη Focus.
Τόσους πολλούς χρηματοδότες έχουν στον ΔΗΣΥ ,που δεν ξέρουν ούτε θυμούνται ποιοί τους τα δίνουν και χρειάστηκαν 3 μέρες για να το ανακαλύψουν ; Είναι δυνατόν να μην γνώριζαν στο συναγερμό ότι τους έμβασαν τα χρήματα και την προέλευση τους, γιατί το έσπασαν σε πενηντάρικα το πεντακοσάρι, είναι δυνατόν κάποιος να έμβασε λεφτά από λάθος σε άλλο λογαριασμό και εκ των υστέρων να μην το αντιληφθεί μετά από τέσσερα χρόνια και ο δούνε και ο λαβείν. Τέτοιες φτηνές και ηλίθιες δικαιολογίες είναι μόνο για άτομα με δείχτη νοημοσύνης κάτω του 40. είναι δυνατόν άνθρωποι που ηγούνται κομμάτων να λένε τέτοιες μαλακίες? και καλά τα επέστρεψε, σε ποιους δηλαδή, στις 300 χιλιάδες κατάθετες της Λαϊκής?

Δείτε και αυτό

OΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ: ΤΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ ΣΑΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΕΛΛΕΙΜΜΑ 15 ΔΙΣ!


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ο σαμαρας ως γνωστο γαμιεται στο κωλαρακι μαζι και ο μπουμπουκος

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...