Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Καλά τι περιμένατε από τον Μπουμπούκο; Πολιτική εντιμότητα;



Ποιος την έχασε για να την βρει αυτός. Εδώ πούλησε με συνοπτικές διαδικασίες τον κουμπάρο και μέντορα του Καρατζαφερη, για …τριάντα αργύρια, και μια ψευτοκαρέκλα. Ο άνθρωπος είναι η επιτομή της παγαποντιάς και της ψευτιάς. Μόνο η φωτο με τα τρία πολιτικά γουρούνια είναι αρκετή για να ξεράσετε.    
Δεν έχουν σταματημό οι αποκαλύψεις για το σάπιο πολιτικό σύστημα που έχει αυτή η χώρα, με… περήφανους εκπροσώπους αυτούς που κατέχουν καίριες θέσεις.
Για μια ακόμη φορά, ο Άδωνις Γεωργιάδης εκθέτει εαυτόν και αλλήλους, αφού στη λεγόμενη «γραμματειακή υποστήριξή» του, υπηρετεί η κυρία Βασιλική Κατραβά, η οποία είναι και η εκδότρια του Κωνσταντίνου Πλευρη.
Τα βιβλία του Κώστα Πλεύρη εκδίδουν οι «Εκδόσεις Ήλεκτρον». Η «Ήλεκτρον Εκδοτική ΕΠΕ» ιδρύθηκε στις 23 Νοεμβρίου 2002 (ΦΕΚ ΤΑΕ-ΕΠΕ 626/24.01.2003). Πλειοψηφικός εταίρος (50%) ο Νικόλαος Φιδέλης (επιχειρηματίας και υποψήφιος βουλευτής του ΛΑΟΣ στην Α Αθηνών το 2004 και το 2007) και λοιποί μέτοχοι (25% ο καθένας) ο Χρήστος Κοσιώρης (συνταξιούχος δημοσίου, στέλεχος του ΛΑΟΣ και επίσημος εκδότης της «Ήλεκτρον») και η Αικατερίνη Φαιναρέτη Πλεύρη (κόρη του συγγραφέα). Στις 19 Μαρτίου 2003, γίνεται μεταβίβαση μεριδίων στην «Ήλεκτρον» (ΦΕΚ Τ.Α.Ε. - E.Π.Ε. 3045/17.04.2003). Το 50% μεταβιβάζεται από το Ν. Φιδέλη στη Βασιλική Κατραβά (υποψήφια νομαρχιακή σύμβουλο του ΛΑΟΣ στην Αθήνα, στις εκλογές του 2006) ενώ ο Χ. Κοσιώρης μεταβιβάζει το 25% στο γιο του Παναγιώτη Κοσιώρη. Η σύνθεση αυτή δεν έχει αλλάξει μέχρι σήμερα.

Μια από τις εταιρείες του Άδωνι Γεωργιάδη είναι η «Ελληνική Αγωγή ΕΠΕ». Ιδρύθηκε στις 20 Μαΐου 1997 (ΦΕΚ ΤΑΕ-ΕΠΕ 2747/04.06.1997), με πλειοψηφικό εταίρο (60%) και διαχειριστή τον πρώην βουλευτή του ΛΑΟΣ. Το ποσοστό του αυξήθηκε στο 70% στις 15 Οκτωβρίου 2001(ΦΕΚ ΤΑΕ-ΕΠΕ 9578/29.10.2001). Παραμονές των εκλογών, στις 14 Σεπτεμβρίου 2007, λόγω του επικείμενου ασυμβίβαστου, ο Α. Γεωργιάδης παραιτήθηκε από διαχειριστής (ΦΕΚ ΤΑΕ-ΕΠΕ 11467/03.10.2007). Τον διαδέχθηκε η Βασιλική Κατραβά, μειοψηφική εταίρος (με 10% από τις 28 Δεκεμβρίου 1999 - ΦΕΚ ΤΑΕ-ΕΠΕ 143/10.01.2000) στην εταιρεία και, για όσους γνωρίζουν τη λειτουργία της, το «δεξί χέρι» του Άδωνι Γεωργιάδη στη διαχείρισή της. Είναι η ίδια που έχει το 50% της «Ήλεκτρον», προφανώς ως εκπρόσωπος και εδώ του Άδωνι Γεωργιάδη. Όπερ έδει δείξαι!

Τι έχει συμβεί με τη συγκεκριμένη κυρία; Μέσω σχετικής ερώτησης της βουλευτού των ΑΝΕΛ Μαρίνας Χρυσοβελώνη, μάθαμε ότι τα έξοδα μετάβασης και διαμονής στο εξωτερικό της κ. Κατραβά καλύπτονται από το Ελληνικό Δημόσιο, καθώς η αρμόδια ΥΔΕ εγκρίνει όλες τις δαπάνες της εν λόγω υπαλλήλου για την συμμετοχή της σε επίσημες αντιπροσωπείες του υπ. Υγείας με την ιδιότητα της «γραμματέως υποστήριξης» του κ. Γεωργιάδη σε θεσμικά όργανα της Ε.Ε κατά την συμμετοχή του υπουργού Υγείας στις εργασίες τους στις Βρυξέλλες.
Όπως, όμως, αποκάλυψε ο ίδιος ο κ. Γεωργιάδης πριν από έναν μήνα, η κ. Κατραβά δεν είναι δημόσια, αλλά ιδιωτική υπάλληλος! Με αυτή την ιδιότητα την διόρισε μέλος της Εθνικής Αρχής Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, χωρίς να αναφέρει λεπτομέρειες για τις σπουδές της, ή την τυχόν εξειδίκευση της στο εν λόγω επιστημονικό αντικείμενο.
Με το ίδιο επώνυμο (Κατραβά) εμφανίζεται επίσης ως εξωτερική συνεργάτιδα του υπ. Υγείας ιδιωτική υπάλληλος της θυγατρικής της γερμανικής εταιρίας GIZ στην Ελλάδα. Η συγκεκριμένη «αναπτυξιακή» εταιρία (ιδιοκτησίας του γερμανικού κράτους) έχει αναλάβει έργα «μεταρρύθμισης του τομέα δημόσιας υγείας» στη χώρα μας.
Μπορεί σύμφωνα με το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης να υπηρετεί σε γραφείο υπουργού ιδιωτική υπάλληλος;
Που ακριβώς εργάζεται η κ. Κατραβά ως ιδιωτική υπάλληλος;
Είναι συμπτωματική η ύπαρξη ιδιωτικής υπαλλήλου με το επώνυμο Κατραβά στην γερμανική κρατική εταιρία GIZ με έδρα την Αθήνα που συνεργάζεται με το υπουργείο Υγείας, ποια η σχέση της με την ιδιαίτερη γραμματέα του κ. Γεωργιάδη;
-Ποια είναι η εξειδικευμένη επαγγελματική εμπειρία της κ. Κατραβά, ή τα επιστημονικά προσόντα της με βάση τα οποία ο κ. Γεωργιάδης την διόρισε πριν από ένα μήνα ως μέλος της Εθνικής Αρχής Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής;

Προφανώς τα ερωτήματα αυτά δεν πρόκειται να απαντηθούν και ο υπουργός Υγείας θα συνεχίσει το «έργο» του χωρίς να… ιδρώσει το αυτί του.

Βέβαια την Κυρία παντός καιρού Κατραβα την βρίσκουμε όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω …ΠΑΝΤΟΥ.

 

Ανάρτηση Αποφάσεων στο Διαδίκτυο ...

 

ΑΔΑ: ΒΙΞΒΘ-3Σ9 - diavgeia.gr

 

Ορίστηκε το προεδρείο της Εθνικής Αρχής Ιατρικώς ...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...