Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Πάει χάλασε ο κόσμος.



Το όνομα που τώρα συζητείται για το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ είναι, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του E-fimerida.com, του δημοσιογράφου Σταύρου Λυγερού.
Ο κ. Λυγερός προτείνεται διότι είναι αντιμνημονιακός και έχει αφενός μια κριτική στάση για τα δρώμενα ακόμη και στο χώρο της Αριστεράς ενώ διακρίνεται για τον πατριωτικό του λόγο στα εθνικά θέματα, γεγονός που εκτιμάται ότι μπορεί να αμβλύνει τις εντυπώσεις ύστερα από όσα έγιναν και ακούστηκαν με αφορμή την θράκη και τον ΣΥΡΙΖΑ.
Ο κ. Λυγερός, που έχει δεχτεί την πρόταση, δεν έχει απαντήσει ακόμη στον κ. Τσίπρα ο οποίος χειρίζεται προσωπικά το θέμα.

Το μεγάλο ερώτημα όμως είναι.. πως μπορούν να συνυπάρξουν ο Λυγερός  με τον… Χριστόπουλο στο ίδιο ψηφοδέλτιο ;
Πρέπει να είναι πολλά τα…. δώρα. Και είναι εάν συνυπολογίσουμε ότι … εκτός συναγωνισμού είναι οι ευρωβουλευτές αφού άμεσα ή έμμεσα ο καθένας στοιχίζει περίπου 400.000 ευρώ το χρόνο!
Πάρτε βαθιά ανάσα και διαβάστε: βασική αμοιβή 7.957 ευρώ, επίδομα γενικών εξόδων 4.299 μηνιαίως, ετήσιο επίδομα για έξοδα μετακίνησης έως 4.243 ευρώ, επίδομα παρουσίας για κάθε ημέρα εμφάνισης στις συνεδριάσεις 304 ευρώ, αλλά και ποσό έως 21.209 ευρώ μηνιαίως για λοιπά έξοδα ταξιδίων, διαμονής... κ.ά.

Υπάρχει το ρητό το χρήμα πολλοί εμίσησαν την δόξα ουδείς αλλά στην πολιτική λειτουργεί αντίστροφα.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΖΕΥΕΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΗΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ . ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ .
ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΓΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ , ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ !!!
ΘΥΜΗΘΗΤΕ ... ΠΑΣΟΚ , ....Ν.Δ. ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ .....

Ανώνυμος είπε...

ΕΜΕΝΑ ΟΣΟΙ ΜΕ ΡΩΤΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΙΣΙΟΣ.
"ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΕΚΕΙΝΟ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΛΙΓΟΙ ΚΑΛΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ" ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΠΡΟΣΩΠΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΚΕ. ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...