Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Έρχεται η ανάπτυξη. Θα γεμίσουν πάγκους οι δρόμοι.



Άδεια άσκησης δραστηριότητας πωλητή υπαίθριου στάσιμου ή πλανόδιου εμπορίου θα δικαιούνται οι άνεργοι σύμφωνα με  νομοσχέδιο του υπουργείου Ανάπτυξης για τον εκσυγχρονισμό και την απλοποίηση του θεσμικού πλαισίου που διέπει το υπαίθριο εμπόριο.
Το νομοσχέδιο που θα ξεκινήσει να συζητείται αύριο Τετάρτη στη Βουλή προβλέπει πως άδεια άσκησης δραστηριότητας πωλητή υπαίθριου στάσιμου ή πλανόδιου εμπορίου δικαιούνται φυσικά πρόσωπα τα οποία είναι άνεργα και δεν κατέχουν τα ίδια, η σύζυγος ή τα παιδιά τους άλλη διοικητική άδεια ασκήσεως βιοποριστικού επαγγέλματος.

Η άδεια χορηγείται κατά σειρά προτεραιότητας και με βάση κοινωνικά κριτήρια, σε άτομα με αναπηρία, σε πολύτεκνους, σε γονείς με τρία τέκνα, σε ανάπηρους και θύματα ειρηνικής περιόδου, σε γονείς ανήλικων τέκνων με ειδικές ανάγκες και σε γονείς που προστατεύουν άτομα με νοητική υστέρηση, σε ομογενείς Βορειοηπειρώτες και ομογενείς παλιννοστούντες, αλλά και σε Έλληνες Pομά. Σύμφωνα με το ίδιο νομοσχέδιο η διάρκεια ισχύος της κάθε άδειας είναι αόριστη και ανακαλείται αυτοδικαίως, μόλις εκλείψει ο λόγος για τον οποίο δόθηκε.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΣΑΜΑΡΙΚΟ ΙΣΤΟΧΩΡΟ ΤΩΝ HI FI ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΣΗ ΤΟΥΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!!

Ανώνυμος είπε...

Ελευθερη η Σκαφτουρου...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...