Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Καλώστο το καλόπαιδο . Μύρισε …ψητό.



Σε γνωστό ξενοδοχείο στο Σύνταγμα συνέφαγε χθες το καλοπαιδο οΤζορτζ Σόρος μαζί με… πλήθος «υπουργών», τραπεζιτών και εφοπλιστών! Ήταν ένα «κλειστό» γεύμα 60 ατόμων που κρατήθηκε σε απόλυτη… μυστικότητα! Εκφράζοντας το ενδιαφέρον του για την Ελλάδα, ο Τζορτζ Σόρος εκτίμησε πως οι οικονομικές προϋποθέσεις στην Ελλάδα έχουν βελτιωθεί και πως θα συμβάλει από την πλευρά στην προοπτική των επενδύσεων εφόσον το… κρίνει πως υπάρχει κέρδος!
Το τραπέζι έκανε ο κουμπάρος του Στέλιος Ζαββός και συμμετείχαν μεταξύ άλλων οι υποτακτικοί του Κυριάκος Μητσοτάκης, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης,  Πάνος Παναγιωτόπουλος και οι υφυπουργοί Γιώργος Μαυραγάνης, Νότης Μηταράκης, Σίμος Κεδίκογλου, η Μαρία Δαμανάκη, οΦίλιππος Σαχινίδης κ.α. Επίσης, από τον τραπεζικό χώρο έδωσαν το παρών οι Αλέξανδρος Τουρκολιάς και Γιώργος Ζαννιάς ενώ ήταν εκεί οι εφοπλιστές, Τσάκος, Προκοπίου, Λασκαρίδης κ.α. 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ολη η συμμορία με λίγα λόγια.Οι αιματορουφήχτρες οπως βλεπετε προερχονται απο ν.δ πασοκ.Μηνν τους ξεχασετε στις 25.Οχι μονο να τους μαυρισετε αλλα να τους γαμησετε τα πρεκια.

Ανώνυμος είπε...

ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ . ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ - ΣΥΝΤΟΝΙΣΕΙ , ΚΑΘΟΣΟΝ Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΕΤΑΙ !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...