Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Θα αποσύρουν και τον Χριστόπουλο;



Στον ΣΥΡΙΖΑ το θέμα της Σαμπιχά Σουλεϊμάν προκαλεί συνεχείς τριγμούς και είναι χαρακτηριστικό πως όσες προσπάθειες έχουν γίνει για να «υποβαθμιστεί» το θέμα, έχουν πέσει στο κενό.
Την ίδια στιγμή, σήμερα, στην συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, παρουσία του Αλέξη Τσίπρα θα συζητηθούν οι τελευταίες εξελίξεις, ωστόσο δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν και νέες εσωκομματικές τριβές, καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως κάποιοι στην Κουμουνδούρου θα θέσουν θέμα απόσυρσης από το ψηφοδέλτιο και του Δημήτρη Χριστόπουλου για το περιεχόμενο των αρχικών του δηλώσεων που τάχθηκε κατά της υποψηφιότητας Σαμπιχά.
Ενδιαφέρον, επίσης, εμφανίζουν και τα πρόσωπα με τα οποία θα επιχειρηθεί να συμπληρωθεί το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και το πώς θα τοποθετηθεί ο Αλέξης Τσίπρας.


Δείτε και αυτό





Το «φωτογραφικό άλμπουμ» των «τούρκων βουλευτών» της Θράκης που όλοι τώρα...ανακαλύπτουν

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

γιατι υπηρχε περιπτωση το πασοκ να αφησει κανενα στην ησυχια του?Ποιο γαμημενο κομμα απο αυτο δεν εβγαλε ο κοσμος ολος.Οσο για το εικονιζομενο κοπροσκυλο οχι μονο αυτα που γραφεις ιχνος αλλα, και αλλα τοσα εχει ως ποινικο μητρωο στις πλατες του φορτωμενο εναντι της πατρίδος.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...