Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Τσακώνονται τα παλιορεμάλια ακόμη και για το… Άγιο φως.



Απίστευτο και όμως ελληνικό… Στον προεπιλεγέντα βουλευτή για να εκπροσωπήσει το ελληνικό Κοινοβούλιο κ. Χρήστο Κέλλα, βουλευτή Λάρισας, στην μεταφορά του Αγίου Φωτός, δεν επετράπη η είσοδος στο κυβερνητικό αεροπλάνο. Η αιτία είναι το βέτο που έθεσαν πολιτικοί του αντίπαλοι, από την ίδια εκλογική περιφέρεια. Εκτελεστής της απόφασης ο κ. Γεροντόπουλος.
Τι «ξεφτίλα» Θεέ μου, τέτοιες μέρες και τι επίπεδο βουλευτών. Μαύροι και «Μαυρογιαλούροι» και περιμένουμε σωτηρία! Πενήντα χρόνια πίσω από την Ευρώπη…

Το αεροπλάνο του αναμένεται να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 18.30, όπου θα γίνει η τελετή υποδοχής με τιμές αρχηγού κράτους, και έπειτα θα ξεκινήσει η διανομή του σε όλη τη χώρα.
Δύο αεροσκάφη θα ταξιδέψουν με προορισμό τις περιοχές: Ιωάννινα, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Ζάκυνθο, Μύκονο, Σάμο, Κω, Μυτιλήνη, και το Άγιο Φως φτάνει στον τελευταίο προορισμό του περίπου στις 22.30.
Όσο για το Ηράκλειο, τη Χίο, τη Σαντορίνη, την Καβάλα και τη Θεσσαλονίκη, το Άγιο Φως αναμένεται να φτάσει εκεί με έκτακτες πτήσεις, με αποτέλεσμα να μετατεθούν για μία ώρα οι προγραμματισμένες πτήσεις προς αυτές τις περιοχές. Με τον τρόπο αυτό το Άγιο Φως φτάνει σε όλη την Ελλάδα και σε κάθε σπίτι της χώρας

Δείτε και αυτό
Ηλεία: Καυγάς μεταξύ βουλευτών για την Ολυμπιακή Φλόγα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...