Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Νέο σοκ! Και δεύτερος στρατηγός στην Χρυσή Αυγή υποψήφιος για την Ευρωβουλή



Kαι δεύτερο απόστρατο αντιστράτηγο ανακοίνωσε στο ευρωψηφοδέλτιό της η Χρυσή Αυγή. Πρόκειται για τον Γεώργιο Επιτήδειο, “τ. Διευθυντής Τμήματος Χειρισμού Κρίσεων του Ευρωστρατού”, σύμφωνα με ανακοίνωση της Χ.Α. Τελικά όπως μας διαβεβαίωναν από το ΓΕΕΘΑ δεν υπήρχε κανένα θέμα με την ΧΑ στο στράτευμα!

Η δεύτερη ανακοίνωση στρατιωτικού θέλοντας και μη προκαλεί πλέον αναταραχή και στους κύκλους αποστράτων που έσπευσαν να χαρκατηρίζουν μεμονωμένη τη περίπτωση Συναδινού, αλλά και στην στρατιωτική ηγεσία. Κι αυτό γιατί μιλάμε για αξιωματικούς που υπηρετούσαν μέχρι σχετικά πρόσφατα κι ενώ η ΧΑ βρισκόταν στο προσκήνιο.

Ο Αντιστράτηγος ε.α Γεώργιος Επιτήδειος κατάγεται από τα Ψαχνά Ευβοίας και γεννήθηκε το 1953. Είναι απόφοιτος της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, της Ανωτάτης Σχολής Πολέμου και της Σχολή Εθνικής Αμύνης. Επί πλέον έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Βασικής Εκπαιδεύσεως Αξιωματικών Κατευθυνομένων Βλημάτων ΧΩΚ της Ελλάδος και των ΗΠΑ και το Τμήμα Προκεχωρημένης Εκπαιδεύσεως Αξιωματικών Πυροβολικού της Σχολής Πυροβολικού της Ελλάδος καί των ΗΠΑ.

Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσίου Δικαίου και Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ομιλεί Αγγλικά και Γαλλικά.

Έχει υπηρετήσει σε Μονάδες του Όπλου του, και ως Επιτελής στο ΓΕΣ και το ΓΕΕΘΑ. Επίσης διετέλεσε Υποδιοικητής Mεραρχίας, Διοικητής της Σχολής Πυροβολικού, Διευθυντής Διευθύνσεως και Διευθυντής Κλάδου στο ΓΕΕΘΑ. Επίσης υπηρέτησε ως Επιτελής στο Στρατηγείο των Συμμαχικών Δυνάμεων της Ευρώπης (SHAPE), το Διεθνές Στρατιωτικό Επιτελείο του ΝΑΤΟ (IMS) και ως Διευθυντής του Τμήματος Τρεχουσών Επιχειρήσεων και Χειρισμού Κρίσεων του Στρατιωτικού Επιτελείου της Ευρωπαϊκής Ενώσεως (EUMS). Χειρίσθηκε επί πολλά έτη θέματα ΝΑΤΟ και Ευρωπαϊκής Ενώσεως (Σχέδια Επιχειρήσεων, Χειρισμό Κρίσεων, Δόγματα, Πολιτική, Ασκήσεις καί Επιχειρησιακή Διοικητική Μέριμνα). Εκπροσώπησε την χώρα μας ως ανώτερος Εθνικός Αντιπρόσωπος στις συσκέψεις γιά τη σχεδίαση των Ασκήσεων, του Δόγματος καί την Επιχειρησιακή Διοικητική Μέριμνα του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ενώσεως.

Του έχουν απονεμηθεί όλα τα παράσημα και οι διαμνημονεύσεις που προβλέπονται για τον βαθμό του. Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.

Το μήνυμα του Αντιστράτηγου κ. Γεώργιου Επιτήδειου για την συμμετοχή του στο ευρωψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής:

Οι επικείμενες εκλογές για την Αυτοδιοίκηση και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι ιδιαίτερα σημαντικές διότι, το αποτέλεσμά τους θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό το εάν και κατά πόσον η πατρίδα μας θα συνεχίσει να υπάρχει στο μέλλον ως ελεύθερο και κυρίαρχο κράτος, καθώς επίσης και εάν η Ευρώπη θα εξακολουθήσει να διατηρεί την ιστορική και πολιτισμική της ταυτότητα ή θα μετεξελιχθεί σε κάτι διαφορετικό από αυτό που είναι σήμερα.

Οι αποφάσεις που λαμβάνονται στο Ευρωκοινοβούλιο καθορίζουν την τύχη των κρατών της Ευρώπης και έχουν άμεση επίπτωση στην καθημερινότητά μας. Είναι συνεπώς αναγκαίο να εκπροσωπηθεί σ’ αυτό η φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών προκειμένου να υποστηριχθούν δυναμικά και αποφασιστικά τα εθνικά μας συμφέροντα.

Κατά την παρούσα χρονική περίοδο, η χώρα μας αντιμετωπίζει τον μεγαλύτερο κίνδυνο για τη ύπαρξή της από την εποχή κατά την οποία έγινε ανεξάρτητο κράτος. Προσβάλλονται από τους εχθρούς της, με κάθε διαθέσιμο μέσον, τα στοιχεία εκείνα τα οποία συνθέτουν την έννοια του έθνους και του κράτους.

Συγκεκριμένα εκχωρείται η εθνική κυριαρχία, επιδιώκεται να καταστραφούν η θρησκεία, η ιστορία, η παιδεία, η υγεία, η οικονομία, η δικαιοσύνη, η εθνική άμυνα και ασφάλεια, η πολιτισμική μας κληρονομιά, παραβιάζονται κατάφορα το Σύνταγμα και οι ατομικές ελευθερίες, συλλαμβάνονται και κρατούνται παράνομα ο Αρχηγός, βουλευτές και στελέχη νομίμως εκλεγμένου πολιτικού κόμματος, εξαθλιώνεται οικονομικά ο λαός, μεταναστεύει μεγάλο τμήμα της νεολαίας μας και χιλιάδες απελπισμένοι συμπατριώτες μας οδηγούνται καθημερινά στην αυτοχειρία.

Σε όλα αυτά τα φαινόμενα θεώρησα ότι δεν έπρεπε να παραμείνω απαθής αλλά, να αγωνισθώ, στον βαθμό που μπορώ ώστε να συνεχίσει να υπάρχει η χώρα μας. Σε όσους έχουν θέσει ως στόχο να την εξαφανίσουν, απαντώ με τα λόγια του ήρωα της Επαναστάσεως Στρατηγού Μακρυγιάννη. «Όταν πειράζουν την Πατρίδα μου και την θρησκεία μου θα μιλήσω, θα ενεργήσω και ότι θέλουν ας μου κάνουν».

Γεώργιος Επιτήδειος


Αντιστράτηγος ε.α”

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΚΑΤΟ ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ (ΣΤΟ 10:25)

http://www.youtube.com/watch?v=HkyxaityhaQ

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ....

Hellas Gr είπε...

Σας φαίνεται περίεργο που στο κάτω-κάτω της γραφής λογικό είναι να υπάρχουν και στρατιωτικοί στην Χ.Α αλλά ξεχνάτε ότι και το δήθεν δημοκρατικό-προοδευτικό κόμμα του παρελθόντος το ΠΑΣΟΚ που έπιανε μέχρι και 47% στις εκλογές από τους «προοδευτικούς-δημοκράτες» πολίτες είχε στις τάξεις του και στρατιωτικούς όπως ο Κυριάκος Σπυριούνης ο Αντώνης Δροσογιάννης και ο Γιάννης Χαραλαμπόπουλος σε ένα κόμμα με τους πιο πολλούς αστράτευτους με πρώτο τον Αντρέα.

Unknown είπε...

TOTE ME TON ΛΑΟΠΛΑΝΟ Α.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΠΑΙΖΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ.......
Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ
ΤΟ ΜΟΝΟ ΓΝΗΣΙΟ
ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ......

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΠΡΩΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ

Ανώνυμος είπε...

καλα και ο καρατζαφερης τι κανει?Δεν του εχουν αφησει στρατηγο για στρατηγο οι χρυσαυγιτες.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...