Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Νομίζετε ότι μόνο ο Δήμου είναι κατά του αγίου φωτός; Σας γελάσανε.






Άδωνις και Καλόπουλος :"Απάτη το Άγιο Φως" 2004

Δείτε τι λέει μετά το 6ο λεπτό …Το περίφημο θαύμα του αγίου φωτός είναι μια μεγάλη απάτη

Δεν βλέπουμε όμως των Καλαβρύτων να ζητά τον αφορισμό του επειδή  διαφημίζει και υιοθέτει τέτοιες λογικές και πρακτικές. Υπάρχουν δυο μέτρα και δυο σταθμά;  Αυτά που λέει ο μπουμπουκος είναι χειρότερα από του Δήμου.  

 


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μετά τον… παλαίμαχο ανθέλληνα και νυν… ποταμίσιο Νίκο Δήμου, που δήλωσε ότι δε θέλει να βλέπει το Άγιον Φως, και ο δημαραίος μπουζουκογαμπρός του μητσοτακέϊκου δήλωσε στο (βαρδινογιάννειο..) star ότι συμφωνεί και επαυξάνει. Τάχαμου και καλά για λόγους… οικονομίας:

«Επί της ουσίας θεωρώ ότι.....
όλη αυτή η διαδικασία με το να ναυλώνεται αεροπλάνο να πηγαίνει να έρχεται άδειο και όλο αυτό να γίνεται με τιμές αρχηγού κράτους, με τον στρατό στο αεροδρόμιο να το υποδέχεται, και κόστος έχει και υπερβολική διαδικασία είναι. Ιδιαίτερα σ’ αυτές τις περιόδους είναι υπερβολικές όλες αυτές οι διαδικασίες».
Ε βέβαια, στο Άγιον Φως θα ξοδεύουμε τα λεφτά μας; Δεν τα τρώμε καλύτερα στα… μπουζούκια;
(ΥΓ): Οι (Άγιες) μέρες περνούν, αλλά δε βλέπουμε να συγκινούνται απ’ αυτές τις βλασφημίες οι Ιεράρχες της Εκκλησίας μας. Γιατί άραγε;

Ανώνυμος είπε...

Ο Μπουμπούκος είναι γνωστός πρώην δωδεκαθεϊστής και νυν υψηλόβαθμος Μασόνος.
Άλλωστε ποιος Χριστιανός θα παντρευόταν την πορνομανωλίδου που ακόμη και όταν τον απατούσε με το συνοδό-χορευτή της στο γνωστό χαζοσόου εκείνος συνέχιζε να την αποκαλεί σύζυγο.

Ανώνυμος είπε...

Επί της ουσίας.Ο Αδαμάντιος Κοραής ότι έγραψε και είπε ήταν εκ του μακρόθεν.Ουδέποτε επισκέπτη την Ιερουσαλήμ.Με λίγα λόγια δεν δύναται να βασιστεί κανείς εις τα γραφόμενά του, να τεκμηριώσει άποψη .Όσο για τον μπουμπούκο πιάστε τα αρχίδια σας.

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΙΧΝΟΣ ΓΑΡΓΑΡΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΒΛΑΜΑΚΗ....

Ανώνυμος είπε...

Ο Γεωργιάδης είναι γνωστό ότι είναι πρώην δωδεκαθεϊστής(το έχει αποκαλύψει και ο πρώην ομόθρησκός του Ψαριανός της ΔΗΜΑΡ) και νυν υψηλόβαθμος Μασόνος(το έχει υπονοήσει σαφέστατα ο Καρατζαφέρης στις εκπομπές του τόσο γι'αυτόν όσο και για το Βορίδη) γι'αυτό ακόμη και ο Σαμαράς εναντίον του οποίου στο παρελθόν είχε εξαπολύσει μύδρους εξαναγκάσθηκε να υποκύψει στα κελεύσματα της Στοάς του και να υπουργοποιήσει την πιο μισητή φάτσα που κυκλοφορεί ελεύθερη στον Ελλαδικό χώρο.Ο Γεωργιάδης δεν έγινε ποτέ Χριστιανός και ο τρόπος που ζει και συμπεριφέρεται σε βάρος των συνανθρώπων του είναι η πιο τρανή απόδειξη.Απλά από το 2005 άρχισε να προσποιείται το Χριστιανό όταν ο Καρατζαφέρης διαπίστωσε ότι οι δωδεκαθεϊστές του κόμματος διώχνανε τους Χριστιανούς δεξιούς που ήταν το 95% των ψηφοφόρων του.Έκτοτε ο σύζυγος της Πορνομανωλίδου το παίζει Χριστιανός για τα ψηφαλάκια, αν και η αλήθεια είναι ότι το μίσος της καρδιάς του για το συνάνθρωπο δεν θα μπορούσε να αφήσει ούτε ίχνος αγάπης για το Χριστό.Πάντως φαίνεται πως ο δωδεκαθεϊσμός είναι οικογενειακή παράδοση της οικογένειας Γεωργιάδη, καθώς πείτε μου στα αλήθεια ποιος πατέρας ακόμη και σήμερα βαφτίζει το γιο του Άδωνι...

Ixnos είπε...

θα τον περιποιηθουμε καταλληλως στην ωρα του

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...