Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Ποια αντίσταση στην χούντα ρε.. παιδί της χούντας Τέρενς ; Aντίσταση στο κομμένο φαγοπότι ήταν.



Ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ από την Ξάνθη έκανε την εξής δήλωση:
«Στις 21 Απριλίου 1967 η Δημοκρατία καταλύθηκε από τους συνταγματάρχες.
Στις 21 Απριλίου 2014 η Δημοκρατία δοκιμάζεται από την τρόικα και τους ντόπιους συνεργούς της, με κατάλυση της εθνικής κυριαρχίας, με ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας, με την Άγκυρα και τον πρόξενό της να μεθοδεύουν ασύδοτα τη μετατροπή της Θράκης σε νέο Κόσσοβο, με την Κύπρο που μετατρέπεται σε μόρφωμα, με κατάργηση του νομοθετικού έργου της Βουλής και αντικατάστασή του με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, με την απουσία του πρωθυπουργού και των υπουργών από την Βουλή, με τον εφιάλτη του νεοναζισμού να βρίσκεται προς των πυλών.
Η αντίσταση ενάντια στη χούντα αποτελεί φωτεινό παράδειγμα στον αγώνα του ελληνικού λαού κατά των μνημονίων, που οδήγησαν τον Έλληνα πολίτη στη φτώχεια και την εξαθλίωση».

Μήπως είναι καιρός να σταματήσει αυτό το παραμύθι περί αντιστασιακών; Oι ποιο πολλοί τότε αντιστασιακοί, κλασικό παράδειγμα ο..Λαλιώτης,  έπεσαν εν συνεχεία με τα μούτρα στο ξέσκισμα των ταμείων της χώρας, στο στρογγυλοκάθισα σε πανάκριβες καρέκλες, στο αισχρό ξεπούλημα των πάντων στον άκρατο δοσιλογισμό και προδοσία , και στο σφιχταγκάλιασμα με νεομεγαλοεργολάβους για να μοιράζονται τα ιμάτια της χώρας. Εάν τους άφηνε την συμμετοχή στο φαγοπότι η χούντα, θα φώναζαν για εκατό χρόνια ..Ζήτω η χούντα.
 Για την πουτάνα την καρέκλα έγιναν όλα. Εάν δεν διέλυε το Κ.Κ.Ε, αυτό θα έβγαζε τον σκασμό. Εάν άφηνε στην εξουσία όλα τα τότε πολιτικά κοράκια με τα διορισμένα κολόσογα τους στο φαγοπότι, θα ήταν… παιδική χαρά. Εάν τους παραχωρούσε  εγκαίρως την εξουσία, ακόμη θα φώναζαν ζήτω ο Παπαδόπουλος, όπως υπάρχουν ακόμη μερικοί που φωνάζουν ..ζήτω ο… Σαμαράς που μοναδικό σκοπό έχει με πλήρη συνεργασία του ..σοσιαληστρικου που βρίθει από… αντιστασιακούς να σβήσει από τον χάρτη την Ελλάδα και να την μετατρέψει σε… Γερμανική αποικία.       


21η Απριλίου 1967 - 8η Οκτωβρίου 1973: Eργα χωρίς δανεισμό και πολιτικοδιαπλεκόμενους μεγαλοεργολάβους...






10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ixnos μην λες κακά λόγια. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΆΕΙ ΠΟΛΥ. Θα σου κολλήσουν την χουντική ταμπέλα οι δημοκράτες . Θυμάσαι την διαβόητη ομάδα της επάρατης ΥΕΝΕΔ με Σπύρο Καρατζαφέρη , Αθανασίου, Ρίζο, Πιπιλη, Κανελη, Κουϊκ, που «κυβερνούσε» στο κανάλι ; Όλοι αυτοί έγιναν… κατά της χούντας. Αυτά να τα λένε όμως στα παιδάκια που δεν γνωρίζουν .

Ανώνυμος είπε...

Ο νέος τηλεφωνικός κατάλογος είναι πολύ μικρός μπροστά στον κατάλογο των πάσης φύσεως «δημοκρατικών- αντιστασιακών » αρπακτικών, για αυτό δεν μπορώ να αναφερθώ σε ονόματα. Άστο να πάει στο διάολο.

Ανώνυμος είπε...

Η χούντα δεν ξεκίνησε το ‘67-Του Πιτσιρίκου-Εξαιρετικό

Ανώνυμος είπε...

Τι θέλετε να πείτε για τον Λαλιώτη; To αδιάφθορο παιδί έχει πάει σπίτι του.

Ανώνυμος είπε...

Δεν έχουν αλλάξει και πολλά από τότε. Οι καταπατήσεις του Συντάγματος, η έλλειψη δημοκρατίας, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, τα βασανιστήρια και οι δολοφονίες από το κράτος ή το παρακράτος, οι απαγορεύσεις συναθροίσεων, η βίαια και αιματηρή καταστολή, ο κρατικός αυταρχισμός, η δεξιά και θρήσκα δικαιοσύνη και ο ελεγχόμενος τύπος είναι λίγα μόνο από τα πολλά κοινά σημεία μεταξύ της Χούντας των συνταγματαρχών και της κυβέρνησης Σαμαρά.

Η διαφορά είναι ότι όλα αυτά γινόντουσαν τότε πιο συχνά, εντατικά και απροκάλυπτα ενώ τώρα έχουν μια προσχηματική επικάλυψη δημοκρατίας.

Γι αυτό ευχόμαστε χρόνια πολλά στην κυβέρνηση Σαμαρά για την επέτειο της Επαναστάσεως. Ναι, «Επαναστάσεως». Έτσι την αποκάλεσε άλλωστε τη Χούντα πριν από τρεις μήνες και ο βουλευτής της ΝΔ Δημήτρης Χριστογιάννης. Να μη ντραπούν λοιπόν σήμερα, κανείς δεν θα τους παρεξηγήσει, και να πιαστούν πιστώς και υπερηφάνως όλοι μαζί αγκαζέ, με πρωτοπόρους το Χριστογιάννη και τον ιστορικό πρόεδρο της παπαδοπουλικής νεολαίας Μάκη Βορίδη, και να σπεύσουν με στρατιωτικό βηματισμό στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών για να καταθέσουν ένα γαλανόλευκο στεφάνι στο μνήμα του Γιώργη του Παπαδόπουλου. Και φυσικά να μη ξεχάσουν να πάρουν μαζί τους και το διευθυντικό στέλεχος της ΝΔ Ηλία Φιλιππακόπουλο, για να διαβάσει εκείνη τη συγκινητική επετειακή επιστολή που είχε στείλει κάποτε στον αείμνηστο «πεφωτισμένο» Παπαδόπουλο

Ανώνυμος είπε...

Μετά από 500.000 λουκέτα 10.000 δολοφονίες-αυτοκτονίες 80.000 εμφράγματα και εγκεφαλικά ,400.000 στα συσσίτια αγάπης και άγνωστο αριθμό ατόμων που ψάχνουν στου κάδους ,τους μισθούς και συντάξεις πείνας, και την δήμευση δια της πλαγίας οδού της περιουσίας μας, ήταν καλύτερο το καθεστώς ,εκτός εάν βάσει της θεωρίας του Μεντελ επανήλθε το ραγιάδικο dna μας και μας αρέσει το οθωμανικό που μας κάνουν οι μη καθεστωτικοί.

Ανώνυμος είπε...

Kαι πως θα ζούσαμε ρε ixnos χωρίς τον Μπόμπολα μας; Ποιος θα έφτιαχνε τους δρόμους – δολοφόνους και θα έδινε ψωμί στους Αλβανους ;

Ανώνυμος είπε...

Το θέμα γερμανικός ζυγός δεν έληξε .Τώρα είναι στην αρχή. Όταν θα έρθουν Γερμανοί μπάτσοι και στρατιωτικοί ως …σύμβουλοι για να αναλάβουν τα ινία της χώρας, εκεί θα πέσει το κλάμα. Φοροεισπρακτορες πάντως έχουν έρθει πρώτοι – πρώτοι, και ας το κρύβουν τα εδώ τσιράκια τους. Θα νοσταλγήσουμε το... 2014

Ανώνυμος είπε...

...Ε ΜΕΤΑ ΤΟ 74 ΗΡΘΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ .....
ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΤΟΥΣ (ΕΓΧΩΡΙΑ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΗ .....) ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΦΑΛΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ. !!!!!
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ SUPER ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ - ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ . ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥΣ - ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ Η ...ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...