Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Στα αρχιδια μας και τρία …εβραϊκά αυγά. Πάλι τους πρασινορουφιάνους θα βγάλετε.



Τελικά εάν έτρωγε …αρνάκι ο μαλάκας θα ήταν όλα εντάξει.
Δεν είχαν και το καλύτερο τέλος οι διακοπές του Γιώργου Παπανδρέου στην Κρήτη λόγω μιας απρόσμενης συνάντησης που είχε με ταξιτζήδες που του είπαν πως δεν έφαγαν αρνάκι φέτος το Πάσχα.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του cretalive.gr, λίγο πριν τις πέντε το απόγευμα της Τρίτης, ο πρώην πρωθυπουργός έφθασε στο αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» και συνοδευόμενος από την σύζυγο του Άντα, πήγε να πάρει το αεροπλάνο προκειμένου οι δυο τους να αναχωρήσουν για Αθήνα.
Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι παρόλο που το ζεύγος επέβαινε σε διαφορετικά αυτοκίνητα και είχε συνοδεία αστυνομικών, κάποιοι οδηγοί ταξί βρήκαν την ευκαιρία και πλησίασαν τον Γιώργο Παπανδρέου.
Ένας από αυτούς φέρεται να είπε στον Γιώργο Παπανδρέου: «Κύριε Γιώργο, εσείς τις διακοπές σας τις κάνατε. Εγώ όμως και όλοι αυτοί γύρω φέτος δεν φάγαμε αρνάκι!».
Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας protothema.gr, ο πρώην πρωθυπουργός απάντησε, με ειρωνικό τρόπο: «Να ψάξεις να βρεις την αιτία», θέλοντας να δείξει ότι το φταίξιμο είναι του ιδίου και όχι της κυβέρνησης του.
Εκείνη την στιγμή παρενέβη ο αερολιμενάρχης προκειμένου να δώσει τέλος στο περιστατικό, λέγοντας στον οδηγό ταξί που ακούσει στο όνομα Αργύρης, σύμφωνα πάντα με την ιστοσελίδα, «Έλα αύριο σπίτι που έχω τη γιορτή μου, να σε κεράσω εγώ αρνάκι» ....ρε παλιολιγούρη .
Τελικά όλα έληξαν εκεί και το ζεύγος Παπανδρέου επιβιβάστηκε στο αεροσκάφος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...