Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

O σούπερ Ντορικός Αυγενάκης σηματοδότησε ποίου είναι το ψηφοδέλτιο.



Α..ρε Μιχαλολιάκο τι σου΄μελε να πάθεις. Απ΄την «κακούργα πεθερά» τον δήμο σου θα χάσεις. Τα λιμάνια έχουν πολύ Κουβελόψωμο.

Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του «Πειραιάς Νικητής», παρουσίασε σε ειδική εκδήλωση στον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς (ΟΛΠ), ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης. Στο ψηφοδέλτιο περιλαμβάνονται πολλά γνωστά ονόματα του επιχειρηματικού και του ναυτιλιακού κόσμου. Το «βαρύ πυροβολικό» στον συνδυασμό του Γ. Μώραλη αποτελούν τα ονόματα του εφοπλιστή και προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλη Μαρινάκη, του επιχειρηματία Πέτρου Κόκκαλη, της Ειρήνης Νταϊφά, κόρης του προσφάτως εκλιπόντος πρώην προέδρου του Ολυμπιακού, Σταύρου Νταϊφά και του παλαίμαχου τερματοφύλακα του Ολυμπιακού και της Εθνικής Αντώνη Νικοπολίδη. Αλλά γνωστά ονόματα είναι εκείνα του τέως δημάρχου Πειραιά Χρήστου Αγραπίδη, της πρωταθλήτριας του πόλο Σταυρούλας Αντωνάκου, της πρωταθλήτριας ξιφασκίας Βάσως Βουγιούκα, του ομοσπονδιακού προπονητή κολύμβησης Νίκου Γέμελου, του μάνατζερ της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού Νίκου Μαντούβαλου και της τραγουδίστριας Πόπης Αστεριάδη.
Το καλύτερο όμως όλων είναι ότι στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, που εκλέγεται βουλευτής στην Α' Πειραιώς, οι βουλευτές της Ν.Δ Γεράσιμος Γιακουμάτος (Β' Αθηνών) και Λευτέρης Αυγενάκης (Ηρακλείου). Επίσης, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Μελάς, οι ανεξάρτητοι βουλευτές, Ανδρέας Λοβέρδος και Βύρων Πολύδωρας, ο πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών Θεόδωρος Βενιάμης, ο πρώην βουλευτής και γραμματέας Επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Καρύδης, ο πρώην νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας, ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας και βουλευτής του ΠαΣοΚ Γιάννης Διαμαντίδης, ο πρώην υπουργός Ανδρέας Ανδριανόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...