Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Κεδίκ..ογλου …«μία συνάντηση αμιγώς κοινωνική»



Αυτή τη φορά σειρά έχει η αποκάλυψη της επίσκεψης των περιφερειακών συμβούλων του κόμματος της ψοφοδεξίας της ΝΔ στην Ξάνθη στα γραφεία του μειονοτικού κόμματος DEB - παράρτημα των "Γκρίζων Λύκων - που δεν κρύβει τις προθέσεις του αναφορικά με την ελληνική Θράκη.
(Αναγνώριση τουρκικής μειονότητας κτλ)
Οι σύγχρονοι ραγιάδες της ΝΔ, με επικεφαλής τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Μ. Παυλίδη, έκαναν τους τεμενάδες τους στους εγκάθετους του Τουρκικού Προξενείου και έβγαλαν και μαζί τους φωτογραφίες περιχαρείς.
Αχμετσίκ Ριτβάν (υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ στις προηγούμενες εκλογές), Χατζηγκενέ Ιρφάν, Σουνάι Αληοσμάνογλου, Ιμπραήμ Αμούτσκα και Ιντζέ Μεμέτ Μπιρόλ, όλοι τους μειονοτικοί υποψήφιοι του ψηφοδελτίου της ΝΔ στην Ξάνθη για τις Περιφερειακές εκλογές στα γραφεία του κόμματος των Γκρίζων Λύκων, DEB.
Αν και έχει περάσει ήδη μία μέρα, η ΝΔ δεν έχει πάρει ακόμα θέση για το αν εξακολουθεί να είναι αντιπρόεδρος της Νεολαίας ΝΔ της Ροδόπης ο κ. Χασάν Χασάν, καθώς και το αν παραμένει ακόμα υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Αν. Μακεδονία-Θράκη ο κ. Οντέν Μουμίν, αμφότεροι υποστηρικτές του εθνικιστικού μειονοτικού κόμματος DEB.
Ο γελοίος Κεδικογλου βγήκε να πει ότι είναι ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο και δεν στηρίζετε επίσημα από την Ν.Δ. Βλακεία που δεν την πιστεύει ούτε ο ..ίδιος.  
Στο δε ΠΑΣΟΚ, τι έχουν να πουν για τον βουλευτή τους κ. Χατζηοσμάν που είναι επίτιμος πρόεδρος του εθνικιστικού κόμματος και κάνει προεκλογικό αγώνα υπέρ του;
Σύμφωνα με τον ιστότοπο tourkikanea.gr ο Χασάν - Χασάν της νεολαίας Ροδόπης της ΝΔ ο οποίος είναι υποψήφιος με το συνδυασμό «Εμείς η πόλη» που υποστηρίζεται από τη ΝΔ επισκέφτηκε τα κεντρικά γραφεία του DEB και συνεχάρη τον πρόεδρο του κόμματος Μουσταφά Αλή Τσαβούς για την συμμετοχή του DEB στις ευρωεκλογές ευχόμενος καλή επιτυχία.

Κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας έκαναν λόγο «μία συνάντηση αμιγώς κοινωνική» με το ΣΥΡΙΖΑ να απαντά ότι «οι δικαιολογίες της ΝΔ είναι αστείες».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...