Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Από καραγκιόζηδες δεν έχει έλλειψη η Κρήτη



Θερμή υποδοχή επιφύλαξαν στον πρώην πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Παπανδρέου τα Ανώγεια με την παρουσία του στο χωριό να προκαλεί ενθουσιώδεις αντιδράσεις. 
"Πρόεδρε βγες μπροστά, πάρε το τιμόνι και μη φοβάσαι τίποτα, εμείς είμαστε εδώ" του έλεγαν ενώ δεν παρέλειπαν να του σφίξουν το χέρι και να του χτυπήσουν φιλικά την πλάτη.
Ο πρώην πρωθυπουργός βρίσκεται στ΄Ανώγεια καλεσμένος της οικογένειας Σκουλά με αφορμή τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Παπαγιάννη Σκουλά της ενώ συνοδεύεται από τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ και συγκεκριμένα τους πρώην βουλευτές Γιάννη Σκουλά και Μανόλη Στρατάκη, τον Αντώνη Βγόντζα και τη Χαρά Αθανασάκη.
Πριν ξεκινήσουν τα αποκαλυπτήρια, ο Γιώργος Παπανδρέου μπήκε στο κεντρικό καφενείο του χωριού και είδε τις φωτογραφίες που ήταν κρεμασμένες, ανάμεσά στις οποίες βρισκόταν και μια του πατέρα του.
Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο Π. Ψωμιάδης. «Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους κατοίκους των Ανωγείων για την αποθεωτική υποδοχή που μου επιφύλαξαν και ιδιαίτερα στην οικογένεια των Σκουλάδων για την εκδήλωση προς τιμή του ήρωα της Εθνικής Αντίστασης παπά Γιάννη Σκούλα», δήλωσε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής.
Στην εκδήλωση βρέθηκαν και  ο δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης που μάλιστα απηύθηνε και ομιλία, ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου Γιώργος Αεράκης, η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου Μαρία Λιονή, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Γιώργος Παπακωνσταντής και ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Κεφαλογιάννης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...