Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 20 Απριλίου 2014

Ήθελαν να κάνουν ..κρότο, και το κατάφεραν .



Σε χειρουργική επέμβαση στο Βενιζέλειο νοσοκομείο υπεβλήθη πρώτες πρωινές ώρες σήμερα η Αμερικανίδα υπήκοος ΗΠΑ που τραυματίστηκε  μαζί με 3 ακόμη άτομα  έπειτα από έκρηξη βαρελότου στην Σαντορίνη και μεταφέρθηκαν εσπευσμένως με επιχείρηση αερομεταφοράς στο νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Η γυναίκα που έζησε το χειρότερο εφιάλτη της λίγα λεπτά μετά το Χριστός Ανέστη χτυπήθηκε στην κοιλιακή χώρα, με αποτέλεσμα μόλις εισήχθη στο Βενιζέλειο να κριθεί απαραίτητη η χειρουργική επέμβαση η όποια και ολοκληρώθηκε λίγο αργότερα με επιτυχία και το τραύμα αντιμετωπίστηκε . Ωστόσο φέρει και εγκαύματα σε μέρη του σώματος της με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με την κατάσταση της υγείας της από τους θεράποντες ιατρούς να κρίνεται σοβαρή.

Στο Βενιζέλειο επίσης  νοσηλεύονται τρία ακόμη άτομα που τραυματίστηκαν ,καθώς βρίσκονταν και εκείνα  τα μεσάνυχτα  στην Οία της Σαντορίνης όταν πετάχτηκε το βαρελότο που περιείχε μεγάλη ποσότητα πυρίτιδας, στο προαύλιο του Ιερού Ναού Παναγίας του Ακάθιστου Ύμνου .

Δύο εξ αυτών φέρουν εγκαύματα στα πόδια και το τρίτο άτομο έχει τραυματιστεί στο μάτι. Ωστόσο η κατάσταση της υγείας τους δεν ανησυχεί ιδιαίτερα τους γιατρούς και νοσηλεύονται σε κλινικές του νοσοκομείου.

Συναγερμός σήμανε άμεσα στο ΕΚΑΒ καθώς οι γιατροί της Σαντορίνης έκριναν αναγκαία την μεταφορά   των τριών υπηκόων ΗΠΑ και του Έλληνα σε νοσοκομείο της Κρήτης και έτσι αργά το βράδυ στήθηκε επιχείρηση αερομεταφοράς με τελικό προορισμό το αεροδρόμιο Ηρακλείου Νίκος Καζαντζάκης όπου από εκεί με ασθενοφόρα μεταφέρθηκαν άμεσα στο Βενιζέλειο .Πάντως  εκτός από τους συγκεκριμένους τραυματίες, τρία ακόμη άτομα  φέρουν ελαφρά τραύματα αλλά δεν χρειάστηκε να μεταφερθούν και εκείνα στην Κρήτη .

Για το θλιβερό περιστατικό συνελήφθησαν δύο άντρες 23 και 34 ετών. Εις βάρος τους σχηματίστηκαν δικογραφίες και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Νάξο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...