Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Άρχισε το βρωμόξυλο στους υποψήφιους.



Απρόκλητη επίθεση δέχθηκε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος των Πολύδωρα-Ζώη στα Εξάρχεια. Ο Ησαΐας Κωνσταντινίδης την ώρα που βρισκόταν στην οδό Σπ. Τρικούπη και μοίραζε προεκλογικά φυλλάδια σε φίλους και γνωστούς με δύο συνεργάτες του δέχθηκε φραστική επίθεση. Μετά τη λογομαχία ο άγνωστος έγινε επιθετικός με αποτέλεσμα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής να αμυνθεί. Το αποτέλεσμα του επεισοδίου ήταν να δεχθεί χτυπήματα στο κεφάλι με ρόπαλο και αυτή τη στιγμή να βρίσκεται νοσοκομείο.



Σύμφωνα με πληροφορίες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, το μεσημέρι της Τετάρτης άγνωστος άνδρας χτύπησε με ρόπαλο στην περιοχή των Εξαρχείων, τον γνωστό αντιμνημονιακό δημοσιογράφο της “ ”Ελεύθερης Ώρας” ,Ησαία Κωνσταντιντίδη. Νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις αλλά η υγεία του όπως ενημερωθήκαμε δεν διατρέχει κίνδυνο. Από φίλους του δημοσιογράφου ενημερωθήκαμε ότι ο ροπαλοφόρος τον πλησίασε άνανδρα από πίσω και του είπε: “Είσαι ο Ησαίας; Σταμάτα να γράφεις και να μιλάς γιατί θα πάθεις χειρότερα” και αστραπιαία τον χτύπησε στο κεφάλι αφήνοντας τον αιμόφυρτο. Στη συνέχεια τον γρονθοκόπησε άγρια.
Ο δημοσιογράφος με τον οποίο επικοινωνήσαμε, δήλωσε: “Με χτύπησαν οι μπράβοι του Σαμαρά. Δεχόμουν απειλές συνέχεια. Πρέπει να φύγει αυτός ο πρωθυπουργός, είναι επικίνδυνος”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...