Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 13 Απριλίου 2014

4 δολοφονίες σβήνουν από το χάρτη την Κολομβία των Βαλκανίων!



Από στιγμή σε στιγμή πρόκειται να εκραγεί πυρηνική βόμβα πολιτικού-παραδικαστικού κυκλώματος που θα ισοπεδώσει την Κολομβία των Βαλκανίων.
Μετά από αυτό είναι πολύ πιθανόν να μην διεξαχθούν στην χώρα ούτε καν οι ευρωεκλογές του Μαίου.
Ήδη 10 διαφορετικοί φάκελοι με το ίδιο εκρηκτικό περιεχόμενο βρίσκονται στις πρεσβείες ξένων χωρών στην Αθήνα.
Στο περιεχόμενο των φακέλων φιγουράρει όλο το κύκλωμα που βρίσκεται πίσω από 4 δολοφονίες που συγκλόνισαν την Ελλάδα, φωτογραφίες από βίλες "λειτουργών" της Δικαιοσύνης, αριθμοί λογαριασμών μεγαλοεπιχειρηματιών των ΜΜΕ που εξηγούν την διαρκή ασυλία τους από την Δικαιοσύνη, διακίνηση εκατοντάδων εκατομμυρίων μαύρου χρήματος, μαφιόζοι δικηγόροι που διεκπεραιώνουν σκοτεινές υποθέσεις σε συνεργασία με συμμορίες του κοινού ποινικού δικαίου αλλά και πρόσωπα από την αυλή της εξουσίας που παίζουν κομβικό ρόλο στο κύκλωμα.
Στους ίδιους φακέλους φιγουράρει η διαδρομή του μαύρου χρήματος που συνδέει τις φασιστικές συμμορίες με συγκεκριμένους μηντιάρχες και όχι μόνο.
Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές του κυκλώματος 3 προβεβλημένοι δικηγόροι οι ηχογραφημένες συνομιλίες των οποίων με μέλη του παραδικαστικού κυκλώματος καθώς και πολιτικά πρόσωπα προκαλούν σοκ.
Μάλιστα ένας από τους δικηγόρους αναφέρεται με λεπτομέρειες στην μία από τις 4 δολοφονίες ενώ οι γόνοι λειτουργών της Δικαιοσύνης που εμφανίζονται να έχουν πλουτίσει μυστηριωδώς προκαλούν με τον τρόπο ζωής τους.
Επειδή ένας από τους νεκρούς είχε και την αμερικανική υπηκοότητα, η CIA αλώνιζε επί μήνες την Αθήνα και τον Πειραιά και προσέθετε διαρκώς νέα στοιχεία στους φακέλους.
Ενδιαφέρον έχει και η εμπλοκή των γερμανικών υπηρεσιών στην συγκεκριμένη δολοφονία ενώ σε άλλη υπόθεση, που περιγράφεται με ντοκουμέντα στους φακέλους, εμφανίζονται ρώσικα ρούβλια να χρηματοδοτούν "μαύρες" συμμορίες της ελληνικής πρωτεύουσας.
Ποιο μνημόνιο, ποια τρόικα, ποιες εκλογές...Δεν πρόκειται να μείνει τίποτε όρθιο...Όσο για κάποιο λαρύγγι που τις τελευταίες ώρες εμφανίζεται ιδιαίτερα ομιλητικός, όσα θα αποκαλυφθούν θα τον στείλουν να κάνει παρέα στον φονιά του Παύλου Φύσσα.
Η υπόθεση δεν επρόκειτο να πάρει διαστάσεις εάν δεν υπήρχε η δολοφονία του ενός από τους 4 που είχε και την αμερικανική υπηκοότητα...
kourdistoportocali




“Βρωμάει” προβοκάτσια του τουρκοκόμματος DEB: Έβαλαν κεφάλι γουρουνιού στην είσοδο μεστζίτ στην Αλεξανδρούπολη!


ΗΛΕΚΤΡΟΣΟΚ!!!ΞΑΦΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΩΝ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΛΕΓΕΩΝΑΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΩΠΟ ΥΠΕΡΑΝΩ ΥΠΟΨΙΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΦΥΣΣΑ... ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΙΧΝΟΣ!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...