Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Λες ρε πούστη; Μπααα …είναι.. .έντιμοι. Μόνο …ευρωσαπάκια σπρώχνουν .



3.500 αμνοερίφια στην ελκυστική τιμή των 3.99 ευρώ που προσφέρει το LIDL θα καταλήξουν στο πασχαλινό τραπέζι των Ελλήνων. Θα απαντήσουν οι Γερμανοί ιδιοκτήτες του αν θα μας ταΐσουν τα ζώα που έχουν πληγεί από αφθώδη πυρετό και από την ευλογιά στην Κομοτηνή και βρίσκονται σε παράνομο σφαγείο στη Λαύκα Στυμφαλίας στην Κορινθία;
Θέτουμε σοβαρά ερωτήματα στους Γερμανούς του LIDL το οποίο παρανομεί αφού πουλάει νωπό και κατεψυγμένο κρέας χωρίς να διαθέτει καν άδεια κρεοπωλείου. Ο Αλί από την Κομοτηνή που μετέφερε τα άρρωστα ζώα από την Κομοτηνή μήπως έχει σχέσεις με κομματικό στέλεχος της Κορινθίας; Σύμφωνα με καταγγελίες τα 3.500 αμνοερίφια βρίσκονται σε σφαγείο στην Λαύκα Στυμφαλίας , το οποίο όπως καταγγέλλεται στο πρόσφατο παρελθόν είχε αντιμετωπίσει προβλήματα υγειονομικής φύσης. Κατά τις ίδιες καταγγελίες που τις επόμενες ώρες θα γίνουν πιο ξεκάθαρες, μεσάζοντες και διεκπεραιωτές στην σφαγή και πώληση των πασχαλινών φθηνών αρνιών φέρονται κομματικά στελέχη της ΝΔ αλλά και κομματικό στέλεχος της ευρύτερης περιοχής της Κορινθίας. 
Μετά την διάχυση ανάλογων πληροφοριών στην κοινή γνώμη και καταγγελιών που έχουν φθάσει από νωρίς το πρωί στα αυτιά μας, θα πρέπει να υπάρξει ευθύτατη εισαγγελική παρέμβαση.

H συνέχεια εδώ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...