Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Δώστε μου μεγάλο ποσοστό , για να είναι ..και πολλά τα.. αργύρια.



Σαφής και κατηγορηματικός εμφανίζεται ο Σταύρος Θεοδωράκης σε ότι αφορά τους εκλογικούς στόχους που έχει το Ποτάμι.
Αναζητά μεγάλο εκλογικό ποσοστό, κοντά στους δύο σημερινούς μονομάχους προκειμένου, όπως επισημαίνει να επιβάλλει τους όρους της συνεργασίας, «όχι ως χάπι αλλά ως μοντέλο διακυβέρνησης». ( Έτσι πρέπει να λέω μου είπε ο Σημίτης).  
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Καθημερινή ο κ. Θεοδωράκης απαντά ότι θα μπορούσε να συνεργαστεί τόσο με τη Νέα Δημοκρατία όσο και με τον ΣΥΡΙΖΑ, διευκρινίζοντας όμως παράλληλα: «Ποιο ΠΑΣΟΚ και ποια Ν.Δ.; Μήπως πρέπει να περιμένουμε πρώτα το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και μετά να μιλήσουμε για κυβερνητικές συνεργασίες;»
Ο Θεοδωράκης, συμπλήρωσε: «Πρέπει να περιμένουμε τουλάχιστον τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών. Τις συνεργασίες τις καθορίζουν οι πολίτες. Ποιο θα είναι το πρώτο κόμμα; Τι διαφορά θα έχει από το δεύτερο; Πόσο κοντά τους θα είναι το τρίτο κόμμα; Όταν απαντηθούν αυτά τότε θα μπορώ να σας πω με ποιους θα συνεργαστούμε.»
Στην ερώτηση με ποιον είναι πιο κοντά το Ποτάμι, απάντησε:
«Έχουμε συγγενείς και στον ΣΥΡΙΖΑ και στη Ν.Δ. Όχι πολλούς, αλλά έχουμε. Δεν είναι όλοι ακροδεξιοί στη Ν.Δ. ούτε είναι όλοι σταλινικοί στον ΣΥΡΙΖΑ.»
Κι όταν του επισημάνθηκε ότι οι προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ είναι διαμετρικά αντίθετες με αυτές της ΝΔ, ειδικά σε ότι αφορά στο θέμα του χρέους, τόνισε:
«Στην πολιτική άμεση προτεραιότητα είναι το εφικτό. Από αυτό ξεκινάς. Οι κοινωνίες της Ευρώπης δεν θα συζητούσαν αυτή τη στιγμή ένα νέο «κούρεμα» του ελληνικού χρέους. Δεν το λέω εγώ. Όλοι όσοι έχουν επαφή με την ευρωπαϊκή πραγματικότητα το γνωρίζουν. Βέβαια όλα αυτά συζητιούνται πριν πεις όντως «μπορούμε να συνεργαστούμε». Στη Γερμανία συζητούσαν τρεις μήνες πριν συμφωνήσουν. Εδώ οι συζητήσεις διαρκούν όσο χρόνο χρειάζεται για να μοιράσεις τις καρέκλες. Δεν είναι αυτό συνεργασία  αυτό είναι «βοήθα με να κυβερνήσω και θα σου δώσω κι εσένα ένα κοκαλάκι». Εγώ είμαι υποχρεωμένος να μιλώ για συνεργασία στο πλαίσιο ενός εθνικού προγράμματος δράσης το οποίο θα έχει συμφωνηθεί εκ των προτέρων.»


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ Ο ΦΕΡΕΛΠΙΣ ΕΒΡΑΙΟ-ΠΑΙΣ..
ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ . ΣΚΟΠΟΣ ΝΑ ΜΗ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΣΟΚ !!

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ; ΤΟΝ ΕΞΗΝΤΑΡΗ ΜΕ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΕΕΙΝΟ ΤΖΗΝ ΩΣ ΑΛΛΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΑΚΙΔΙΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΥ ΜΠΑΤΗΡΟΤΟΥΡΙΣΤΑ ΠΟΥ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ ΜΕ ΣΕΦ ΙΣΩΣ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ;
Ε ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...