Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Ρε Ευη ..σε έχει πηδήξει “δεξιό σταγονίδιο”, να ….πεις τον δεσπότη …..Παναγιώτη;



Tουλάχιστον πρέπει να παραδεχτούμε ότι ο Σαμαράς …ξέρει και κάνει συμμαχίες.
H βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός Εύη Χριστοφιλοπούλου, εκφράζοντας φυσικά και τον Ε.Βενιζέλο, μιλώντας στο ΣΚΑΪ και αναφερόμενη στην υπόθεση Μπαλτάκου, είπε το ακόλουθο, εξόχως ενωτικό για τους Έλληνες (μια προσέγγιση του κόμματος και της βουλευτού που φυσικά "τιμά" πάνω απ'όλα τον Αντώνη Σαμαρά για το γεγονός ότι η κυβέρνησή του στέκεται στην ψήφο της εν λόγω πολιτικής φυσιογνωμίας):
«Είχαμε κατ' επανάληψη θέσει θέμα Μπαλτάκου (σ.σ. ως ΠΑΣΟΚ). Είχαμε ξεσηκωθεί όλοι για το περίφημο θέμα του γένους (σ.σ της εισαγωγής μόνο των Ελλήνων) στις στρατιωτικές σχολές. Το λιγότερο ήταν η απομάκρυνση του, έπρεπε να είχε γίνει νωρίτερα. Ας γίνει έστω τώρα η απομάκρυνση κάθε δεξιού σταγονιδίου από όλο το φάσμα του κράτους. Για να συνεχίσουμε όσο μπορούμε, και να σταθεροποιηθεί η κυβέρνηση, πρέπει να φύγουν τα σταγονίδια».
"με την απομάκρυνση κάθε δεξιού σταγονιδίου από όλο το φάσμα του κράτους" (προσέξτε: Λέει "δεξιό σταγονίδιο", δεν λέει "ακροδεξιό σταγονίδιο" που θα μπορούσε να "συγχωρεθεί" αφού ως γνωστόν οι ακροδεξιοί για την ελληνική πολιτική πραγματικότητα δεν είναι ανθρώπινα όντα ).

Με το «δεξιά σταγονίδια» δεν αναφέρετε στα Σαμαρικά γιατί δεν είναι …δεξιά. Είναι κάτι σαν τους Γκέι....ουδέτερα.   



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εύη θές ..Πίτσα . Μεγάλη καί χορταστική .........

Ανώνυμος είπε...

Ε ;OXI KAI ME PATSOYRES

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...