Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Εάν σας έχει μείνει ίχνος αξιοπρέπειας να πάτε σπίτια σας.





Διέψευσε ο Αθανασίου την παρέμβαση στη Δικαιοσύνη στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής μετά την καταγγελία Ηλία Κασιδιάρη λες και θα έλεγε τίποτε άλλο. Μεταξύ άλλων τόνισε: «Κατά το μέρος που αναφέρεται στο πρόσωπό μου είναι αναληθής».( Κατά το άλλο μέρος δεν ξέρει ) Ειδικότερα  για την καταγγελία που αφορά όσα λέγονται για τον Γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκο είπε χαρακτηριστικά: «Δεν έχω κάνει την παραμικρή παρέμβαση στην οποιαδήποτε υπόθεση. Αν ήθελα να κάνω θα έκανα στους ίδιους ανακριτές που γνωρίζω πολύ καλά». Πρόσθεσε ότι «πήρα μόνο την Προϊσταμένη του Πρωτοδικείου να μάθω που βρίσκεται η υπόθεση». «Άλλο η παρέμβαση, άλλο η ενημέρωση», τόνισε. Για την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου είπε ότι «ήταν η πρώτη στην επετηρίδα» και ότι «από σύμπτωση έτυχε να είναι από την Μυτιλήνη. Τι έπρεπε να κάνουμε; Να την παραλείψουμε επειδή ήταν από την πατρίδα μου;».
«Η Δικαιοσύνη δεν επηρεάζεται από εξωγενείς παράγοντες. Οι δικαστές όπως σε κάθε περίπτωση θα πράξουν το καθήκον τους», τονίζουν οι διασυρμένες δικαστικές πηγές με αφορμή την συνομιλία του Ηλία Κασιδιάρη με τον παραιτηθέντα γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκο.
Για αποκυήματα νοσηρής φαντασίας κάνει λόγο με ανακοίνωσή του ο υπουργός Δημοσίας Τάξης Ν. Δένδιας αναφορικά με τα όσα του προσάπτει η Χρυσή Αυγή, περί παρεμβάσεων στην εισαγγελία αναφορικά με τις διώξεις των μελών της Χ.Α..
Το όλο παρακράτος που αποκαλύφθηκε όμως δεν είναι του Μπαλτάκου, είναι του Σαμαρά και όλων των υπουργών . Το παρακράτος Σαμαρά, που ξεκίνησε με τους "αγανακτισμένους" τώρα λεηλατεί τη χώρα και τους θεσμούς. Να παραιτήσουν τώρα τον Σαμαρά αλλιώς να παραιτηθούν οι υπόλοιποι που τον στηρίζουν  και να πάψουν να διασύρουν τη χώρα.
Η στημένη – εντεταλμένη δίωξη ήταν λίγο-πολύ γνωστά στους δικαστικούς διαδρόμους αλλά και τα δημοσιογραφικά στέκια. Για να δικάσεις κάποιον, χρειάζεσαι στοιχεία. Είτε συμφωνείς, είτε διαφωνείς μαζί του. Με την ιδεολογία του και τον τρόπο συμπεριφοράς του.
Εξάλλου για να μην ξεχνιόμαστε το είχε πει έμμεσα ο ίδιος ο Σαμαράς όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο λέγοντας-ομολογώντας ότι …“Μπορούσα να κάνω ένα τηλέφωνο και να πω παρακαλώ πείτε τους να τους κρατήσουνε; Είδατε ότι δεν συνέβη αυτό τουλάχιστον στην αρχή…” Αυτό είχε δηλώσει σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Οι τιποτένιοι Σαμαράς, Αθανασίου Δένδιας πρέπει να παραιτηθούν αμέσως.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

(Ο Μανιατης) μεταξύ άλλων, τόνισε την ανάγκη προώθησης μέτρων κλιματικής αλλαγής συμπεριλαμβανομένης της ενεργειακής απόδοσης και των Α.Π.Ε.

http://www.zougla.gr/politiki/article/anagi-pro8isis-metron-klimatikis-alagis

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...