Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Όλα έγιναν για …τα μάτια του Καρατζαφέρη



"Έπαιξα επικίνδυνο παιχνίδι για το κακό της παράταξης και της χώρας μου", λέει τώρα ο Παναγιώτης Μπαλτάκος σε όποιον επικοινωνεί μαζί του.
Ένας από αυτούς που επικοινώνησε με τον κ. Μπαλτάκο είπε σε συνεργάτη του spirospero.gr ότι :"Ο Μπαλτάκος ήταν αυτός που προώθησε από το παρασκήνιο την ανέλιξη της ΧΑ με το σκεπτικό ότι αν βοηθήσουμε την ΧΑ, θα απαλλαγούμε από το ΛΑΟΣ και τον Γιώργο Καρατζαφέρη και η παράταξη θα κερδίσει τις εκλογές".
"Άρα", συνέχισε ο συνεργάτης του κ. Μπαλτάκου, "η σχέση του με την ΧΑ ήταν γνωστές στον Πρωθυπουργό, αφού ο τέως γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου έφερε εις πέρας το σχέδιο της ΝΔ".
Όταν δυνάμωσε η ΧΑ περισσότερο από ότι υπολόγιζαν, ο κ. Μπαλτάκος είπε στον πρωθυπουργό ότι είναι προς το συμφέρον της παράταξης να έχουμε επαφές με τον κ. Μιχαλολιάκο "γιατί δεν ξέρεις ποτέ τι γίνεται". Ο κ. Σαμαράς κατά τον συνομιλητή μας, συμφώνησε. Έτσι ο Μπαλτάκος άρχισε να προετοιμάζει το κλίμα μίας πιθανής συνεργασίας των δύο κομμάτων με την περιβόητη δήλωση ότι μπορεί αν χρειαστεί η ΝΔ να συνεργαστεί με την ΧΑ.
.Από ότι φαίνεται ο Μιχαλολιάκος αποδείχτηκε ..Καρατζαφερης και προτίμησαν να τον χώσουν μέσα έχοντας εναλλακτικό τον Κασιδιάρη που τους πρόεκυψε ακατέργαστο… αγγούρι όταν έμαθε πως θα ….συστεγαστεί με τον αρχηγό του. . .
Η θέση αυτή "δένει" με τις προσπάθειες του Α. Σαμαρά να εξοβελίσει τον Γ. Καρατζαφέρη "αγοράζοντας" στελέχη του ΛΑΟΣ προεκλογικά όπως ο Μάκης Βορίδης, ο Άδωνις Γεωργιάδης κα.
Η σχέση του με τον Κώστα Καραμανλή αρχίζει πολλά χρόνια πίσω, όταν το 1985 βρέθηκαν μαζί στο δικηγορικό γραφείο του Τρύφωνα Κουταλίδη. Έμειναν κάτω από την ίδια στέγη για τέσσερα ολόκληρα χρόνια μέχρι το 1989, οπότε και ο κ. Μπαλτάκος συνέχισε την πορεία του στο πλευρό του γμωστου υπόδικου βασιλόφρονος  Αλέξανδρου Λυκουρέντζου μέχρι το 1993. Φυσικά, με τον πρώην πρωθυπουργό τούς ενώνει και η πράσινη αγάπη… ο Παναθηναϊκός. Ανατρέχοντας στο… βιογραφικό του κ. Μπαλτάκου δεν μπορεί να μη «σταθεί» κανείς στα 8 ολόκληρα χρόνια (από το 1990 μέχρι το 1998) της θητεία του ως νομικού συμβούλου στην ΕΠΑΕ με πρόεδρο όλα αυτά τα χρόνια τον αείμνηστο Γιώργο Δέδε.
Την ίδια περίοδο μάλιστα (1992-1997) βρισκόταν και στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός ως νομικός σύμβουλος των αδελφών Γιαννακόπουλου. Από εκείνη την περίοδο ιστορικές πλέον έχουν μείνει οι μάχες του με τον αντιπρόεδρο της ΚΑΕ Ολυμπιακός, νονού Γιώργο Σαλονίκη, καθώς και τον σημερινό του φίλο που δεν ξέρει τίποτα για… ντοπες νερού  , Γιάννη Ιωαννίδη. Ο νυν υφυπουργός Αθλητισμού τότε ήταν ο προπονητής της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού και εκείνα που τους χώριζαν ήταν… πολλά, αλλά μόνο αθλητικά.
Η στενή συνεργασία με τον Αντώνη Σαμαρά ξεκίνησε το 1992, όταν εκείνος ήταν υπουργός Εξωτερικών. Εμπιστεύθηκε τον Τάκη Μπαλτάκο για την ΟΚΕ Εξωτερικών. Στη θέση αυτή παρέμεινε μέχρι την παραίτηση Σαμαρά. Ακριβώς την ίδια μέρα ο κ. Μπαλτάκος υπέβαλε την παραίτησή του και αποσύρθηκε από την πολιτική.
Τη σχέση του Τάκη Μπαλτάκου με τη Χρυσή Αυγή, είχε αποκαλύψει η ίδια η εφημερίδα της Χ.Α., όταν διαφήμιζε με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια το βιβλίο του «Το τέλος του Εφιάλτη».
Το θεωρούσε «ιστορικό μυθιστόρημα, που κυριολεκτικά συγκλονίζει τον αναγνώστη από τις πρώτες κιόλας σελίδες».
Στην παρουσίαση του πρώτου του βιβλίου μίλησαν οι Γιάννης Ιωαννίδης, Αλέξανδρος Λυκουρέντζος, Γιάννης Μανθόπουλος αλλά και ο Θόδωρος Αγγελόπουλος. Άλλωστε ο ίδιος διατηρεί πολύ καλές και φιλικές σχέσεις με το ζεύγος Θόδωρου και Γιάννας Αγγελοπούλου.
Στο δεύτερο βιβλίο του το «παρών» μιλώντας έδωσαν ο Αντώνης Σαμαράς, ο Αλέξανδρος Λυκουρέντζος, ο Γιάννης Πρετεντέρης, η Λιάνα Κανέλλη και ο Νάσος Αλευράς.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Την Χ.Α την έστειλαν στο κοινοβούλιο οι 450,000 πολίτες που την ψήφισαν. Όλα τα υπόλοιπα είναι ψευδή.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΕΞΕΛΙΣΩΝΤΑΝ ΣΕ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ......
Α ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ....!!!!
ΓΙΑΥΤΟ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΚΟΨΟΥΝ ΒΓΑΖΩΝΤΑΣ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ??
ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΑ .
ΚΥΡΙΟΙ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΤΗΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΙ 500.000 ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟ 1.000.000 (ΠΡΟΣ ΘΛΙΨΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ)

Ανώνυμος είπε...

Wikileaks: Ο Καρατζαφέρης ζητούσε επαφές με Αμερικανούς και την εβραϊκή κοινότητα και “τυχαία” συνάντηση με Ερντογάν

http://olympia.gr/2011/09/02/wikileaks-%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%81%CE%B7%CF%82-%CE%B6%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%B5-%CE%B5%CF%80%CE%B1%CF%86%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CE%BC/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...