Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Εντάλματα σύλληψης για τον θάνατο του Αλβανού …χασάπη



Μέσα στην ημέρα αναμένονται εξελίξεις στην έρευνα για το θάνατο του Αλβανού χασάπη Ίλι Καρέλι αφού σύμφωνα με πληροφορίες ο εισαγγελέας έχει ζητήσει την έκδοση ενταλμάτων σύλληψης σωφρονιστικών υπαλλήλων στις φυλακές Νιγρίτας Σερρών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένεται να ασκηθούν διώξεις σε βαθμό κακουργήματος εναντίον 15 σωφρονιστικών υπαλλήλων των φυλακών Νιγρίτας οι οποίες έχουν προσωποποιηθεί, εναντίον δεσμοφυλάκων στο Μαλανδρίνο, αλλά και εναντίον αστυνομικών του ΑΤ Ιτέας, μάλλον διότι δεν τον άφησαν να... κατασφάξει και άλλους δεσμοφύλακες .
Οι κατηγορίες εναντίον σωφρονιστικών υπαλλήλων στις φυλακές Μαλανδρίνου και αστυνομικών που υπηρετούν στο ΑΤ Ιτέας θα ασκηθούν «in rem», δηλαδή δεν έχουν ακόμη προσωποποιηθεί και οι διώξεις θα είναι σε βαθμό κακουργήματος.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από το τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. προκύπτουν στοιχεία κατά σωφρονιστικών υπαλλήλων των φυλακών Νιγρίτας, οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται στον άγριο ξυλοδαρμό του κρατουμένου.

Με σημαίες και λάβαρα η κηδεία του Αλβανού που σκότωσε τον σωφρονιστικό υπάλληλο Γιώργο Τσιρώνη – Αυτός είναι ο βαρυποινίτης που βρέθηκε νεκρός στο κελί του (Φωτό)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...