Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Μας περνούν για …..παλαιστίνιους.



Ανακοίνωση μέσω της οποίας εκφράζει την θλίψη του για τις επαφές που έχει ο πρώην πλέον γενικός γραμματέας της κυβέρνησης και στενός φίλος και συνεργάτης του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, Τάκης Μπαλτάκος εξέδωσε το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (ΚΙΣ) Ελλάδος.

Στην ανακοίνωσή του το ΚΙΣ εκφράζει την πάγια θέση του και καλεί "τις δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις να αντιμετωπίσουν από κοινού τα μορφώματα του Ναζισμού στη χώρα μας, στα πλαίσια πάντοτε του Συντάγματος και του κράτους Δικαίου".

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Σχετικά με τη συνομιλία Μπαλτάκου - Κασιδιάρη, το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος εκφράζει την βαθιά του θλίψη για το γεγονός ότι πρώην κυβερνητικός αξιωματούχος είχε διαβουλεύσεις με ένα δεδηλωμένο αντισημίτη και αρνητή του Ολοκαυτώματος.

Επαναλαμβάνουμε την πάγια θέση μας και καλούμε τις δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις να αντιμετωπίσουν από κοινού τα μορφώματα του Ναζισμού στη χώρα μας, στα πλαίσια πάντοτε του Συντάγματος και του κράτους Δικαίου. 

Η Ελλάδα και η Ευρώπη, 70 χρόνια μετά την αποκάλυψη της Χιτλερικής βαρβαρότητας, οφείλουν να απομονώσουν τους νοσταλγούς του Ναζισμού και τους εκφραστές του ρατσισμού, της μισαλλοδοξίας και του αντισημιτισμού για την προστασία της δημοκρατίας και του πολιτισμού μας. 

Αθήνα, 4 Απριλίου 2014 

Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος»







1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεν βλεπω να λετε τα ιδια και για τις στενες σχεσεις του με την Μερκελ-Χιτλερ.Αι σιχτιρ πια!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...