Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Από την πουτάνα την Σαμαροδεξιά μόνο με... πολύ αίμα, θα απαλλαγούμε.



Είναι τελείως αδίστακτοι ,και δεν έχουν σκοπό να παραδώσουν την εξουσία, με τίποτα, και για κανένα λόγο. Έχουν βάλει σε ομηρία όλο το σάπιο σύστημα στα σώματα ασφάλειας, την δικαιοσύνη ,τον στρατό, με διάφορους ανίερους τρόπους και …αναπαύονται στις δάφνες τους. Ο Σαμαράς αναδεικνύεται ως ο πλέον αδίστακτος ….ηγεμών, για αυτό είναι και το αγαπημένο παιδί της ναζιστικής ΜερκελοΓερμανίας. Παραπληροφορεί ασύστολα (και το ωραίο είναι ότι το ..πιστεύει …ως νέος Χίτλερ)  μέσω των οικονομικά αιχμαλώτων Μ.Μ.Ε που είναι κυριολεκτικά συνένοχα και συνυπεύθυνα . Κάνουν όλη την βρώμικη γκεμπελική δουλειά προκειμένου να εισπράξουν τα…. Αργύρια που την σημερινή εποχή είναι ..πάρα πολλά. Ουδέποτε στην νεότερη ιστορία έχει υπάρξει τέτοια αθλιότητα στο 80% των πολιτών , ουδέποτε έχασαν την υγεία, πρόνοια, ασφάλιση, σύνταξη, μισθούς, κ.α και ο πρωθυπουργός να πανηγυρίζει για… το κατόρθωμα του.

Ουδέποτε τόσοι πολλοί κλέφτες του δημοσίου χρήματος ονοματισμένοι κυκλοφορούσαν ελεύθεροι περιγελώντας τους καταγγέλλοντες. Ουδέποτε είχαμε τόσο ανάξιους πολιτικούς χωρίς πολιτικό λόγο και ήθος.
 

Ξέρετε ποιο θα είναι το τυρί στην κυβερνητική φάκα για αντίδοτο στην υπόθεση Μπαλτάκου που θα κάνει τους πανηλίθιους δεξιο(σ)τροφους να ….φουσκώσουν από εθνική υπερηφάνεια ;

ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ  

θυμηθείτε το .Με τον ίδιο τρόπο δούλευαν στην ναζιστική Γερμανία.    



«Και άλλα κυβερνητικά στελέχη βρίσκονται πάνω σε πολύωρο οπτικό υλικό που κατέγραψαν οι κρυφές κάμερες της Χρυσής Αυγής!» Αυτό είπε πριν από λίγη ώρα σε συντάκτη του spirospero.gr στενός συνεργάτης, βουλευτή της Χ.Α.  
 Πως στήθηκε..
Εδώ και 9 με 10 μήνες, με εντολή του ιδίου του έγκλειστου σήμερα στις φυλακές Κορυδαλλού, γραμματέα του Κόμματος κ. Νίκου Μιχαλολιακου, άρχισε η παράνομη ηχογράφηση καθώς και μαγνητοσκόπηση στελεχών ,αλλά και αξιωματούχων της Κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά.
Το ίδιο πρόσωπο μας είπε: «μην εκπλαγείτε όταν δείτε και κορυφαίους Υπουργούς του Σαμαρά που έχουν την ευθύνη για την δημόσια Τάξη» , φωτογραφίζοντας με αυτόν τον τρόπο τον Νίκο Δενδια.
Βαλίτσες αλά Τσοχατζόπουλου
Δεν έμεινε όμως μόνο σε αυτά αλλά προχώρησε και σε μια άλλη αποκάλυψη! Υποστήριξε ότι προσπάθησαν να δωροδοκήσουν βουλευτές της Χ.Α ώστε αυτοί να αποσυρθούν από την πολιτική. Μας είπε: « μας υποσχέθηκαν βαλίτσες εκατομμύρια ευρώ»!
"Συνεργάτες της κυβέρνησης, επικαλούμενοι Υπουργούς της Κυβέρνησης έδρασαν με εντολή από τον «Μεγάλο» , εννοώντας τον ίδιο τον πρωθυπουργό"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...