Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 14 Απριλίου 2014

Δεν βαρεθήκατε να στήνετε γέφυρες σε ένα... ξερό ποτάμι;




Eπειδη κάποιοι εργολάβοι έβαλαν μπροστά τις μπουλντόζες τους και έφτιαξαν έναν ξεροπόταμο, θέλουν σωνει και καλά να μας πουν ότι αυτό θα μας λύσει το πρόβλημα της πολιτικής λειψυδρίας.
Επειδή όμως βλέπουν ότι το ποιοτικό και ποσοτικό  χάσμα στις δυο όχθες του είναι μεγάλο, τώρα το έριξαν σαν καλοί γεφυροποιοί στην κατασκευή γεφυρών. Εάν συνεχίσουν το ποτάμι θα γίνει ο …Βάλτος τους.
 Σύμφωνα με δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για το iefimerida.gr, ο Σταύρος Θεοδωράκης έρχεται πρώτος (30%), δεύτερος ο Αντώνης Σαμαράς (23%) και ο Φώτης Κουβέλης, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας καταλαμβάνει την 5η θέση. Όπως όλα δείχνουν θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός χωρίς να έχει κόμμα και στελέχη. Δηλαδή μιλάμε για παγκόσμια πρωτοτυπία. !
Η δημοσκόπηση της MRB που διενεργήθηκε για τον Real.fm λέει άλλα.
Λεπτομερέστερα, η πρόθεση ψήφου στις ευρωεκλογές του Μάη είναι: ΣΥΡΙΖΑ 19.9%, ΝΔ 19.7%, Το Ποτάμι 9.2%, Χρυσή Αυγή 8.2% ΚΚΕ 6,1%, Ελιά 5.3%, ΑΝ.ΕΛ 4% ΔΗΜΑΡ 2.7%, Άλλο κόμμα 6.9%, Αδιευκρίνιστη ψήφος 18%.
Το αντίστοιχο αποτέλεσμα για τις βουλευτικές εκλογές, αν διεξάγονταν τώρα: ΝΔ 21.8%, ΣΥΡΙΖΑ 20.8%, Το Ποτάμι 8.2%, Χρυσή Αυγή 8.1%, ΚΚΕ 6%, Ελιά 4.9%, ΑΝ.ΕΛ 4.1%, ΔΗΜΑΡ 2.8%, άλλο κόμμα 5.7%, αδιευκρίνιστη ψήφος 17.6%
O ΣΥΡΙΖΑ προηγείται στην παράσταση νίκης: 10% διαφορά για τις ευρωεκλογές και 8.5% για τις βουλευτικές. Εξάλλου ο κ. Αντώνης Σαμαράς προηγείται στην καταλληλότητα για πρωθυπουργία με 43.1%, ενώ ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Τσίπρας ακολουθεί με 28.7%.

Με αυστηρή εντολή των εργολάβων ο Καρατζαφέρης δεν καταγράφετε για να μάθει να μην λέει ..ΟΧΙ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ....
(ΚΑΤ ΕΒΡΑΙΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ ....)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...