Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Τα γερμανοτσολιαδάκια λογόκριναν και την…. Μερκελ.



Το Ελληνικό πρακτορείο ειδήσεων στην αρχή έστειλε το τηλεγράφημα με την μετάφραση του κειμένου της Καγελλαρίας. Μετά από λίγο όμως φαίνεται ότι κάποιος αποφάσισε ότι η Καγκελάριος δεν τα είπε καλά, οπότε αποφάσισε να κάνει μια-δύο παρεμβάσεις υπέρ της Ελλάδας.
Δείτε παρακάτω τις διαφορές στα δύο κείμενα όπως τα επεσήμανε η @elenacou

Το αρχικό κείμενο του ΑΠΕ>

Μήνυμα ότι η γερμανική κυβέρνηση θα συνεχίσει να στηρίζει τα επιτυχή μέτρα λιτότητας της Ελλάδας μεταφέρει η καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ στην Αθήνα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Καγκελαρίας, η οποία εκδόθηκε μετά την άφιξη της κ. Μέρκελ στην Ελλάδα.

«Στήριξη για τη μεταρρυθμιστική πορεία» είναι ο τίτλος της ανακοίνωσης, στην οποία αναφέρεται ότι «η καγκελάριος ταξίδεψε στην Αθήνα για να ενισχύσει την κυβέρνηση στην πορεία της της λιτότητας, διότι η Ελλάδα στο μεταξύ επέστρεψε επιτυχώς στις χρηματαγορές» ενώ επισημαίνεται ότι στην ατζέντα βρίσκονται και άλλα ευρωπαϊκά και διεθνή θέματα.

ΚΑΙ ΤΟ "ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΟ" ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

Μήνυμα ότι η γερμανική κυβέρνηση θα συνεχίσει να στηρίζει την πορεία εξυγίανσης στην Ελλάδα (αίφνης εξαφανίσθηκαν τα μέτρα λιτότητας και στη θέση τους μπήκε η "πορεία εξυγίανσης") μεταφέρει η καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ στην Αθήνα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Καγκελαρίας, η οποία εκδόθηκε μετά την άφιξη της κ. Μέρκελ στην Ελλάδα.

«Στήριξη για τη μεταρρυθμιστική πορεία» είναι ο τίτλος της ανακοίνωσης, στην οποία αναφέρεται ότι «η καγκελάριος ταξίδεψε στην Αθήνα για να ενισχύσει την κυβέρνηση στην πορεία εξυγίανσης (που ακολουθεί),-εδώ η πορεία λιτότητας έγινε πορεία εξυγίανσης) διότι η Ελλάδα στο μεταξύ επέστρεψε επιτυχώς στις χρηματαγορές» ενώ επισημαίνεται ότι στην ατζέντα βρίσκονται και άλλα ευρωπαϊκά και διεθνή θέματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...