Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Γλυτώνουν τις αγγαρείες του Πάσχα οι φαντάροι.



Επίσημοι εκτός στρατοπέδων την ημέρα του Πάσχα. Η οδηγία Αβραμόπουλου προς τα Γενικά Επιτελεία είναι σαφέστατη και λέει ότι την Κυριακή του Πάσχα στα στρατόπεδα θα βρίσκονται μόνο όσοι έχουν υπηρεσία και δεν θα γίνει δεκτός κανένας επίσημος.

Ο ΥΕΘΑ προσπαθεί να προλάβει την ταλαιπωρία που κάθε χρόνο υφίσταντο οι στρατιωτικοί για να προετοιμάσουν τις μονάδες για την υποδοχή πολιτικών ,πολιτευτών και άλλων παραγόντων. Ο Αβραμόπουλος έχει πλέον γνώση τέτοιων σημαντικών λεπτομερειών κι έδωσε την σχετική οδηγία η οποία ελπίζουμε ότι θα τηρηθεί σ΄ όλη την επικράτεια.
Τα αρνιά στη σειρά να ψήνονται στις σούβλες, ρετσίνα να ρέει άφθονη και τα κόκκινα αβγά ανά χείρας για τα πατροπαράδοτα τσουγκρίσματα. Τέτοιες εικόνες δεν θέλει να ξαναδεί ο Δημήτρης Αβραμόπουλος σε στρατόπεδο, αφού βάζει τέλος σε όλα αυτά.
Ο υπουργός λοιπόν Εθνικής Άμυνας αποφάσισε την κατάργηση όλων των παραπάνω, αφού το φετινό Πάσχα δεν θα στηθούν γλέντια στα ανά την επικράτεια στρατόπεδα και θα υπάρξει μέριμνα με τις άδειες ώστε οι φαντάροι να περάσουν κάποιες από τις ημέρες των γιορτών στο σπίτι τους, κοντά στις οικογένειές τους και παράλληλα θα καταργηθούν οι εικόνες με τα αρνιά που δεν συνάδουν με τα σώματα ασφαλείας.

Δεν λέει όμως ότι ο κύριος λόγος που καταργούνται είναι διότι τα έξοδα έβγαιναν από το συσσίτιο των φαντάρων και τα κέρδη από τα Κ.Ψ.Μ .Αφού η εκμετάλλευση  τους παραχωρήθηκε  σε ιδιώτες, λογικό είναι να μην υπάρχουν φράγκα για τέτοιες εκδηλώσεις.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...