Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Εγγυητής της …κατρακύλας ο ..Βενιζέλος ?



«Μίνι» διάγγελμα από τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος εμφανίστηκε αποφασισμένος να λάβει τα κατάλληλα μέτρα για να προστατεύσει τον ίδιο και την κυβέρνησή του. Τι εννοεί; Ότι θα ζητήσει και τέταρτη φορά να κατέβει ο στρατός στους δρόμους ; Γιατί ήδη Τρεις φορές ζητήθηκε απο το στρατό να κατεβεί στο δρόμο...
Την αποκάλυψη την έκανε μιλώντας στο onalert.gr ο ...επίτιμος Αρχηγός ΓΕΝ, Κοσμάς Χριστίδης. Σε συνέντευξή του επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι είχε λάβει τέτοια εντολή η οποία αφορούσε την παρέλαση τον Οκτώβριο του 2012 στη Θεσσαλονίκη όπου και το αίτημα μερικώς ικανοποιήθηκε. "Το αίτημα αφορούσε ο στρατός να βρίσκεται στους δρόμους της Θεσσαλονίκης για πάν ενδεχόμενο. Υπουργός Άμυνας εκείνη την περίοδο ήταν ο κ. Παναγιωτόπουλος, υποθέτω ότι το αίτημα έχει έρθει ακόμα πιο ψηλά" δηλώνει στο Κόκκινο ο δημοσιογράφος Πάρης Καρβουνόπουλος.
«Είμαι εκείνος που πολέμησε εξ΄ αρχής τη Χρυσή Αυγή και δεν θα επιτρέψω σε καμία εγκληματική οργάνωση να γίνει ο ρυθμιστής της πολιτικής ζωής της χώρας», διεμήνυσε πριν από λίγα λεπτά ο Αντώνης Σαμαράς.
Και ο Βενιζέλος αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης με τον Σαμαρά έστειλε μήνυμα σταθερότητας της κυβέρνησης.
Ξεκαθάρισε ότι «κανείς δεν μπορεί να υπονομεύσει την Κυβέρνηση» και έστειλε  «τρία απλά και καθαρά μηνύματα: το πρώτο είναι η σταθερότητα της χώρας τώρα που βγαίνουμε από την κρίση και το Μνημόνιο. Το δεύτερο είναι ότι θέλω να υπογραμμίσω τον ρόλο του προοδευτικού πόλου του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση. Ελπίζω να γίνει αντιληπτό πόσο σημαντικός είναι αυτός ο ρόλος για την εθνική στρατηγική που ακολουθεί η χώρα αλλά πέρα από αυτό, υπάρχει και το ζήτημα της δημοκρατίας, του κράτους δικαίου και της διαφάνειας. Εμείς είμαστε αυτοί που εγγυώμεθα την τήρηση της προγραμματικής συμφωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...