Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Για το αδελφάκι μου το άπορο παρανόμησα




Δηλαδή με απλά λόγια , πληρώσαμε και την πλαστική στην μύτη του, για να χωρά στην μουνάρα της Τσεσμελή

Άπορος με… σουίτα και χωρίς λογαριασμό για νοσηλεία και χειρουργείο στο ΕΣΥ ο αδελφός του Αδώνιδος!
Μείζον ηθικό θέμα με πολιτικές προεκτάσεις, που μπορούν να λειτουργήσουν ως θρυαλλίδα στα θεμέλια της κυβέρνησης, προκύπτουν από τη δωρεάν νοσηλεία του αδερφού του παραΥγείας Αδώνιδος Γεωργιάδη- Μπουμπουκου, Αλέξανδρου, στο νοσοκομείο «Ελπίς».
Ο κάτοικος Κηφισιάς αδερφός του υπουργού Υγείας δήλωσε άπορος για να εισαχθεί και να χειρουργηθεί δωρεάν, αλλά εντούτοις ο διοικητής του νοσοκομείου φρόντισε ώστε να του παρασχεθεί μονόκλινο -κατά πολλούς σουίτα- και πολυτελείς συνθήκες παραμονής.
Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της «Ελευθεροτυπίας», ο ασθενής αδερφός του παρείχε και έγγραφο απορίας από Κοινωνικό Ιατρείο. Έξαλλοι συνδικαλιστές στηλιτεύουν τις συγκεκριμένες κυβερνητικές πρακτικές. Όχι τυχαία, καθώς την ώρα που ο αδερφός του υπουργού είχε… βασιλική μεταχείριση για «σκολίωση του ρινικού διαφράγματος», οι αρμόδιοι με εντολή του κ. Γεωργιάδη ζητούν από ανέργους και ανασφάλιστους να πληρώσουν ακόμη και για επείγοντα προβλήματα και την παραμονή τους σε εξάκλινα δωμάτια με κακές συνθήκες διαβίωσης, στέλνοντας το λογαριασμό ακόμη και μέσω Εφορίας.
Κεντρικό ρόλο σε όλα αυτά διαδραμάτισε ο διορισμένος από τον γερμανοτσολια Σαμαρά ως υπουργός παραΥγείας αφού και μόνο στο όνομά του ο διοικητής του «Ελπίς» Θεόδωρος Γιάνναρος υποκλίθηκε κάνοντας και μία κολοτούμπα , ανοίγοντας τις πόρτες πολυτελούς διαβίωσης για τον τζαμπατζή αδελφό του υπουργού.
 Επειδή είχε… ίωση
Σε ρώτημα της «Ε» προς το διοικητή του «Ελπίς» κ. Γιάνναρο για τη σκανδαλώδη αναβάθμιση θέσης στον άπορο αδερφό του υπουργού, κατοίκου Κηφισιάς, επιχείρησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, ενώ παραδέχτηκε ότι σε περίπου 100 ασθενείς που νοσηλεύτηκαν στο νοσοκομείο και δεν είχαν να πληρώσουν, θα αρχίσουν να στέλνονται ειδοποιήσεις:
«Επειδή είχε μια ίωση, είπα απλά ότι μπορεί να μεταφερθεί σε μονόκλινο για να είναι μόνος του», υποχρεώθηκε να παραδεχτεί, ωσάν χιλιάδες Έλληνες ασθενείς που περιμένουν σε ουρές για ώρες στα δημόσια νοσοκομεία δεν εμφανίζουν ιώσεις. Και συνέχισε ο διοικητής: «Δεν το έχω κάνει για πρώτη φορά. Ο συγκεκριμένος ασθενής μπήκε μέσα για διάφραγμα. Το κάνω για πολλούς ανασφάλιστους, ειδικά αν το νοσοκομείο δεν χρειάζεται να αγοράσει ακριβά υγειονομικά υλικά. Για παράδειγμα, αν κανείς χρειάζεται στεντ και πρέπει να το αγοράσει το νοσοκομείο, παίρνω το πράσινο φως από το Κοινωνικό Ιατρείο αλλά και τις υπογραφές των αρμόδιων γιατρών ότι πρόκειται για επείγον περιστατικό και τότε προχωρούμε στην επέμβαση».
Βέβαια στην περίπτωση του αδερφού του δήθεν υπουργού, με βάση τα έγγραφα που έχει στη διάθεσή της η «Ε», δεν πρόκειται για επείγον περιστατικό που ήταν θέμα ζωής ή θανάτου. Ειδικότερα στα σχετικά πιστοποιητικά αναφέρεται ότι ο ασθενής Αλέξανδρος Γεωργιάδης παρουσίαζε: «Σκολίωση του ρινικού διαφράγματος, χρόνια αμυγδαλίτιδα. Υπό γενική αναισθησία έγινε αμυγδαλεκτομή, ενώ στη συνέχεια έγινε ευθειασμός του ρινικού διαφράγματος και τοποθέτηση μοσχεύματος (χόνδρος) από το αριστερό πτερύγιο».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σε λιγο ολοι οικογενειακως θα πανε για συρραφή στο ορθό ένεκα απατεωνιας και μνημονιακων επιδοσεων.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΓΑΜΕΙ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...