Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Έκκληση προς πραιτοριανούς . Σταματήστε τα δακρυγόνα γιατί δεν θα μπορούν να φάνε τον ΑΣΤΑΚΌ τους οι τοκογλύφοι.



Ποιο σιγά ρε …αριστερά παιδιά ,γιατί τα καλσόν είναι ακριβά, και τραπεζίτες δεν χορηγούν πλέον…. πλεόνασμα  
Πάνω από 5.000 πολίτες ξεκίνησαν από την Κλαυθμώνος και άλλοι περίπου 8.000 από την Ομόνοια διαμαρτυρόμενοι για την πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και τον "κυβερνητικό αυταρχισμό".
Το απόγευμα στη συμβολή των οδών Σταδίου και Κλαυθμώνος υπήρξαν διαβουλεύσεις μεταξύ βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και αστυνομικών ώστε να περάσουν οι διαδηλωτές αλλά δεν έγινε δεκτό αυτό από τις Αρχές. Οι δυνάμεις των ΜΑΤ ανέκοψαν την πορεία και ύστερα από διαπραγματεύσεις επετράπη μόνο στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να περάσουν κάτι που οι ίδιοι αρνήθηκαν λέγοντας δεν είμαστε εδώ ως βουλευτές αλλά ως διαδηλωτές.
Η πορεία άλλαξε ρότα και έστριψε την Ομήρου Στη συνέχεια διαδηλωτές προσπάθησαν  να φτάσουν στο Ζάππειο μέσω της Πανεπιστημίου. Ωστόσο δεν τα κατάφεραν και ο κύριος όγκος των διαδηλωτών έκανε αναστροφή με κατεύθυνση προς Ομόνοια για..καφέ..
"Οι απαγορεύσεις των διαδηλώσεων που επέβαλε η κυβέρνηση γυρίζουν τη χώρα στις πιο μαύρες και σκοτεινές μέρες της ιστορίας της", δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης.
"Η Ελλάδα δεν θα γίνει μπανανία των ευρωμανδαρίνων", πρόσθεσε σημειώνοντας ότι οι απαγορεύσεις δεν θα περάσουν.
Θα προτάξουμε τα στήθη μας. Η Ελλάδα, όπως και οι άλλες χώρες, κράτη – μέλη της ΕΕ, από τις αρχές του 2014 βρίσκονται σε καθεστώς μόνιμης επιτήρησης και αυτόματης επιβολής αντιλαϊκών μέτρων, δήλωσε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας από το συλλαλητήριο του  ΠΑΜΕ στην Ομόνοια.
Οι σταθμοί του μετρό σε Σύνταγμα και Ακρόπολη παραμένουν κλειστοί.
Κλειστό σχεδόν όλο το κέντρο και πιο συγκεκριμένα οι Πανεπιστημίου, Ακαδημίας, Σταδίου, Αιόλου και η Πειραιώς από Σωκράτους.

Σε χρήση χημικών προχώρησαν οι αστυνομικές δυνάμεις στη Σταδίου στο ύψος της Κολοκοτρώνη όταν ομάδα διαδηλωτών επιχείρησε να σπάσει το φραγμό πετώντας μπουκάλια και άλλα αντικείμενα. Η πορεία απομακρύνθηκε από το σημείο και τώρα βρίσκεται στην οδό Σίνα.

Οι γκλομπιές πέφτουν σύννεφο στην Σταδίου… - Δακρυγόνα και άγριο ξύλο στους διαδηλωτές στην Σταδίου, μπροστά από την παλιά Βουλή. Μια ομάδα προσπάθησε να… σπάσει τον κλοιό και τα ΜΑΤ ανέλαβαν δράση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...