Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Καλά αυτός τώρα σε τι ελπίζει; να βγάλει… ευρωβουλευτή;



Ανακοινώθηκαν σήμερα τα ονόματα που θα συγκροτήσουν το ευρωψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ. Στο ψηφοδέλτιο έχουν συμπεριληφθεί όπως αναφέρει οι εναπομείναντες  τ. Βουλευτές του κόμματος, Καθηγητές Πανεπιστημίου, Ιατροί όπως ο γιατρός του Παπαμιχαήλ και Νομικοί όπως ο Πλευρης , Αξιωματικοί των Ε.Δ όπως ο ταμίας του Σκανδαλάκης  , καθώς και επαγγελματίες, επιχειρηματίες όπως ο τηλεμπορας Ζερβουδάκης , διευθυντικά στελέχη επιχειρήσεων πληθώρα παρατρεχάμενων αλλά και διωγμένοι ως σκληροί από την… χρυσή αυγή όπως ο Βλαμάκης .

Δείτε τα ονόματα στο kalpes14.gr





3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ ΕΛΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ 'ΚΟΝΟΜΑ
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗΣ
ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΕΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΛΟ ΤΟ 24 ΩΡΟ
ΤΟ ΧΑ ΠΕΙ ΤΟ ΧΑ ΠΕΙ
ΤΟΠΕ ΤΟΠΕ Ο ΠΑΠΑΓΑΛΟΣ
ΟΤΙ ΤΟΝ Ο ΑΛΛΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Ο Καρατζαφέρης, ο μοναδικός Έλληνας πολιτικός που έχει δουλέψει και έχει κάνει τα λεφτά του με τον ιδρώτα του (το κάνει για την κονόμα), ο πολιτικός που λέει σήμερα αυτά που θα συμβούν 5 χρόνια μετά (θα λέει ότι το είχα πει το είχα πει).
Εσένα πρέπει να βάλουμε για πρωθυπουργό! Τέτοιο μυαλό δύσκολα θα το ξαναβρούμε!

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ''ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ''ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!!!Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΤΩΝ ΑΝ ΕΛ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΟΠΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ Κ.ΣΑΡΑΤΣΙΩΤΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ''ΑΠΟΔΟΘΗΚΑΝ''ΟΙ ΕΚΤΑΜΙΕΥΘΕΝΤΕΣ ΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2012 ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ''ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ''ΤΟ Λ.Α.Ο.Σ.!!!!!!!ΤΟ ΣΩΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ Η ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Κ.ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ!!!!!!!ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. ΟΥΣΤ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...